Keresés

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

A www.bonzoportal.hu böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Üzemeltetői adatok:

  • Cégnév: Bonzoportal.hu Kft.
  • Székhely: 1071 Budapest, Damjanich u. 51.
  • Telephely és személyes átvétel: 1071 Budapest, Damjanich u. 51.
  • Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig 10h-19h
  • Adószám: 26634993-2-42
  • Cégjegyzékszám: 01-09-336344
  • Szerződés nyelve: magyar
  • Elérhetőség: [email protected]
  • Telefon: 0630/350-1515 (elérhető hétköznaponként: 12h-15h)

Nyilvántartásba vevő szerv: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság 
Tárhelyszolgáltató: MBLX Cloud Kft. (cím: 6724, Szeged, Ősz utca 45. 2/7, e-mail cím: [email protected])
Amennyiben technikai segítségre van szüksége (regisztráció, adatbevítel, elfelejtett jelszó) az [email protected] címen keressen minket.
Európai Uniós online vitarendezés az alábbi linkek lehetséges:
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek kizárólag online a webáruház szoftveren keresztül rendelhetőek meg. A házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák.

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

A megrendelt termék(ek) átvétele:

Személyes átvétellel történő rendelés esetén, 8 naptári nap áll rendelkezésére, a termék átvételére

Ha előreutalással rendelt, a termék + szállítási díjának számlánkra érkezésének határideje, 8 naptári nap.

Mivel termékeink beszerzése az ügyfél által már leadott megrendelést követően történik meg, amennnyiben 8 napon belül nem tudja átvenni megrendelését, a rendelés írásos formában történő lemondással teheti meg az [email protected] címre elküldött levél formájában, amennyiben a megrendelés sem átvételre sem lemondásra nem kerül, az az ÁSZF megsértésének minősül, mivel a távollevők között létrejött szerződés legfontosabb pontja nem valósul meg. Mivel az ilyen át nem vett és le sem mondott megrendelések további koordinációs feladatokat rónak ránk ezért a szerződési feltételek valamint a távol levők közt létrejött szerződés feltételei teljesülésének felhasználó részéről történő nem teljesítése esetén fenn tartjuk a jogot, a további rendelések átadásának megtagadására.

A fenti határidőn túl, nem tudjuk garantálni a megrendelés átvételét, a 10.napon pedig törlésre kerül rendszerünkből, kivéve, ha a vásárlóval egyedileg állapodtunk meg a határidőről. Amennyiben rendelését nem tudja átvenni határidőn belül, de erről előzetesen értesít minket, természetesen el tudunk térni a fentiektől.

Írjon ügyfélbarát ügyfélszolgálatunkra, és minden problémára megoldást találunk.

Utánvétes rendelés esetén, a nem átvett csomag (azaz, ha rendel, de nem veszi át, és a csomag feladása előtt erről a szándékáról nem értesít minket) címzettje automatikusan kitiltásra kerül az oldalról, és további rendelést nem szállítunk ki számára.

Utánvétes rendelés esetén fenntartjuk a jogot a rendeléssel kapcsolatos adatok pontosítására, egyeztetésére, telefonos kapcsolatfelvétel útján.

Szállítási információk:

Szállítás kizárólag belföldre történik futárszolgálattal, 3 munkanapon belül.

A számlát, mely egyben a garancialevél is a csomag tartalmazza.

Szállítási költség előreutalás esetén: 970 Ft

Az utánvételi díjjal növelt szállítás költsége: 1 590 Ft

Személyes átvétel esetén: 0 Ft. (átvétel 1071. Bp. Damjanich u. 51. szám alatt)

Regisztráció:

Vásárlás felhasználói regisztrációval , vagy regisztráció nélkül is lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, több szállítási/számlázási címet is felvehet, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti.

A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt.

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

Garancia:

A termék meghibásodása esetén értesítsen minket, az [email protected] címen, megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást, vagy ajánlott küldeményként vagy csomagként, (kisérőlevél, számlamásolat) feladhatja azt címünkre is(1071, Budapest, Damjanich 51). A csomagot semmi kép ne adja fel utánvéttel vagy portosan, utánvéttel terhelt csomagot nem áll módunkban átvenni. A garanciális ügyintézésre beérkezett termékeket bevizsgáljuk, erről fényképet és jegyzőkönyvet készítünk, és amennyiben a hatályos jogszabályoknak megfelelően a meghibásodás gyártási vagy összeszerelési hibára vezethető vissza, a terméket javítjuk, amennyiben ez nem lehetséges, cseréljük. A bevizsgálás eredményéről e-mailben, telefonon 15 napon belül tájékoztatjuk. Külső fizikai behatás, rendeltetés ellenes használat, a termék átalakítása, szétszedése, házilag történő javítás automatikusan garancia vesztéssel jár. A garancia körbe tartozó meghibásodás kijavításának elvégzése után személyes ügyintézés esetén személyesen is átvehető a termék, de ha nem áll módjában személyesen eljárni, postai csomagként is elküldheti a terméket, aminek az Önhöz juttatása mi a feladatunk és költségünk. Utánvéttel vagy portosan kérjük ne küldjön számunkra csomagot. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Elállás joga, egyéb rendelkezések:

Minden kuponkód vásárlásonként egyszer használható fel.

A fogyasztónak a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül vissza kell juttatnia. Elállás esetén a szolgáltató legkésőbb 14 napon belül fizeti vissza a fogyasztó által kifizetett teljes összeget. Ha a fogyasztó nem a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választja, elállás esetén az ebből adódó töblet költséget a vállalkozás nem köteles megtéríteni.

A visszaigazolás minden esetben tartalmazza a választott átvételi és fizetési módot, a rendelés értékét, a szállítási feltételeket, termékmegnevezést és darabszámot, valamint a Vevő adatait. A visszaigazolást a megrendeléstől számított 48 órán belül, küldjük el, amennyiben 48 órán belül nem kap visszaigazolást megrendeléséről mentesül a termék átvételének kötelezettsége alól.

A megrendelések leadása a bonzoportal.hu internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a bonzoportal.hu  webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem fogadunk el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a Vevők részére A visszaigazolás minden esetben tartalmazza a választott átvételi és fizetési módot, a rendelés értékét, a szállítási feltételeket, termékmegnevezést és darabszámot, valamint a Vevő adatait. A rendelés leadása előtt a Vevőnek van lehetősége a megadott adatok módosítására A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma iktatásra, archiválásra kerül, és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető. Az iktatási szám minden esetben a megrendelés azonosítószáma.

Minden a Bonzoportál rendszere kijátszására, átverésére vagy esetleges felfedezett visszaélési lehetőség kihasználását támadásnak minősítünk. Minden ilyen jellegű cselekményt a rendőrségen és a nemzeti adatvédelmi hivatalnál jelentünk és indítványozzuk a büntetőjárás megindítását.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlók által megrendelt termékeket a megrendelésben rögzített határidőn belül leszállítsuk, de előfordulhat, hogy menet közben előálló készletfogyás miatt késve, vagy mégsem tudjuk teljesíteni a rendelést. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató erről haladéktalanul tájékoztatást küld és az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja, a tájékoztatást követően legkésőbb 14 napon belül. A visszautalással kapcsolatban a Vevőt semmilyen többletköltség nem terheli.

Az oldalon található szöveges leírások és képek a bonzoportal.hu kizárólagos tulajdonát képezik, és ezek más oldalon történő megjelenéséhez, felhasználáshoz semmilyen formában nem járulunk hozzá! Szerző jog , szellemi tulajdon megsértése, vagy bármely általunk publikált képi, hang, video, vagy szöveges formátumú tartalom engedélyünk nélküli felhasználása esetén, jogi eljárást kezdeményezünk.

 

A bonzoportal.hu akciós áru termékeit közvetlenül végfelhasználók számára értékesíti, viszonteladói rendeléseket nem teljesít. Fenntartjuk a jogot, hogy a viszonteladási céllal leadott rendelések teljesítésétől elálljunk, üzletpolitikánknak és az ÁSZF-nek megfelelően azok átadását megtagadjuk.

A bonzoportal.hu webáruház nem nagykereskedés, és alapszabályunk értelmében lakossági mennyiséget szolgál ki vásárlói részére. Webáruházunk nem rendelkezik jelentős raktárkészlettel, ezért egy féle termékből 5 darabos tételt meghaladó rendelés már egyedi rendelésnek számít. Ez azt jelenti, hogy a lakossági célú nagyobb tételes rendeléseket vásárló rendelését követően rendeljük be partnereinktől a vásárló részére, ezért az így egyedileg megrendelt termékekre az elállás szabályai nem érvényesek.

 

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül. A vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, illetőleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozat-minta felhasználásával, valamint e-mailben, vagy levél útján gyakorolhatja.

 

Utánvéttel (a postásnak vagy futárnak a csomag átvételekor történő ellenérték kiegyenlítéssel) történő megrendelés esetén, vásárló vállalja, hogy amennyiben a csomag átvételét akadályozó ok merül fel a rendelés leadását követő 24 órán belül tájékoztatja erről a bonzoportal.hu webáruház munkatársát, írásos formában, az [email protected] e-mail címen.
Vásárló elfogadja, hogy amennyiben ennek a kötelességének nem tesz eleget, és a csomag visszaküldésre kerül részünkre, az ezzel okozott többletköltséget 7 naptári napon belül megtéríti.
Az utánvétes fizetéssel leadott megrendelés kézbesítéskori átvételének megtagadása vagy ha az utánvétes rendelés leadása után a megrendelő gondatlan hozzáállása miatt nem kerül átvételre a csomag és "nem kereste" vagy "átvételt megtagadta" jelzéssel visszaérkezik címünkre, azért a szolgáltató egy kiküldési és egy visszaküldési díjat számláz részünkre.
Amennyiben a megrendelő a megrendelést követő 24 órán belül nem mondja le írásban rendelését, és a csomag kiküldésre de átvételre nem kerül, ezzel szándékos vagy gondatlan károkozást követ el, amiért a jogszabályokban meghatározott módon kártérítési felelősséggel tartozik. A kártérítés összege, a felmerült eljárási költségekkel együtt, a peres úton is érvényesíthető.

 

A Bonzoportálon megjelenő összes tartalom, beleértve a Bonzoportal vagy Bonzoportal.hu kifejezéseket is, kizárólagos tulajdonunkat képezik.
Az oldal található tartalmak vagy egy részének, illetve a Bonzoportal és a Bonzoportal.hu neveknek jogszerűtlen, engedély nélküli használata megvalósítja a szellemi tulajdon bitorlása valamit a védjegy bitorlás bűncselekményét.
A fent felsorolt tulajdonunkat képező védjegyeink és szellemi tulajdon hatálya alá eső szövegi és képi anyagok illetéktelen felhasználásáért, minden megkezdett 24 órában 1.000.000 Ft azaz egymillió forint plusz áfa kártérítési költséget számítunk fel, az illetéktelen felhasználó tartalmaink felhasználásával egyetért az összeg jogosságával, amit a büntető eljárás lefolytatása után bírósági eljárás keretében a mindenkori bank alapkamat kétszeresével terhelve, fizetési meghagyásra továbbítunk.

 

A Vevő elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

 

    Kézhezvétel (termék átvételének) időpontja átvevőponti átvétel esetében a rendelés átvételének időpontja, házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ezek átvevőponti blokkal/számlával, ill. a futártól kapott nyugtával bizonyíthatóak. Személyes átvételi mód nem zárja ki az elállási jog érvényesítését.

 

Ha vásárló eláll a vásárlástól de rendelésénél kupont használt fel, a kuponnal igénybevett kedvezményről vagy ajándék termékről is automatikusan lemond.

Vásárlástól való elállás esetén a kuponkóddal igénybe vett kedvezmény vagy 1.-Ft -os áron megszerzett ajándék termék esetében is a távollevők közt létrejött szerződés előtti állapotot kell visszaállítani, tehát amennyiben a rendelés egészét, vagy egy részét elállás miatt visszajuttatja szolgáltatóhoz, úgy a kuponnal 1.-Ft-ért megszerzett ajándéktermékkel is hasonlóan kell tenni , illetve a kuponnal szerzett egyéb kedvezmény is érvényét veszti.

    Elállás esetén a terméket saját költségén küldje vissza címünkre (”Bonzoportal.hu Kft.”, 1071 Budapest, Damjanich u. 51.), és haladéktalanul, de legkésőbb a termék(ek) visszaérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által kifizetett összeget. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.

 Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

 A Vevő elállási jogát nem gyakorolhatja a 45/2014. Korm. rendelet 29. §-ában foglaltak esetén, így különösen

- olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a vásárló személyére szabtak (pl. fotókönyv, gravírozás);

- romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;

- olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

- olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;

- lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a vásárló a csomagolást felbontotta;

- programozható led fényújságok és led táblák esetében;

- hírlap, folyóirat és időszaki lap tekintetében (az előfizetéses szerződések kivételével)

- a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a Szolgáltató a vásárló kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a vásárló e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti elállási / felmondási jogát.

Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.

http://www.njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=39955.61424

Adatkezelés:

A webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.

A webáruház böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre(például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó ip címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét), mely személyes azonosításra nem használható, de statisztikai célokat szolgál. A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett sütik formájában (cookie). A sütik a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek.

A webáruház rendszer használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyezni szükséges, enélkül bizonyos funkciók működésképtelenek.

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti, de ettől független módon törölheti magát az esetlegesen hírlevélre feliratkozottak listájáról, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne. A hírlevélről leiratkozni vagy levélben, e-mailben, vagy a hírlevelek alján található „Leiratkozás” link segítségével is megteheti.

 

Copyright © 2019 Minden jog fenntartva: Bonzoportal.hu

Kosaram
Vélemények
Ügyfélszolgálat