Online ügyfélszolgálat
Keresés

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

A www.bonzoportal.hu böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Üzemeltetői adatok:

  • Cégnév: World Bonus Kft.
  • Székhely: 1132 Budapest, Hegedűs Gyula utca 49-51.
  • Telephely és személyes átvétel: 1071 Budapest, Damjanich u. 51.
  • Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig 10h-19h
  • Adószám: 25410712-2-41
  • Cégjegyzékszám: 01-09-273583
  • Szerződés nyelve: magyar
  • Elérhetőség: info@bonzoportal.hu
  • Telefon: 0630/350-1515 (elérhető hétköznaponként: 11h-18h)

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek kizárólag online a webáruház szoftveren keresztül rendelhetőek meg. A házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák.

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

A megrendelt termék(ek) átvétele:

Személyes átvétellel történő rendelés esetén, 8 naptári nap áll rendelkezésére, a termék átvételére

Ha előreutalással rendelt, a termék + szállítási díjának számlánkra érkezésének határideje, 8 naptári nap.

A fenti határidőn túl, nem tudjuk garantálni a megrendelés átvételét, a 10.napon pedig törlésre kerül rendszerünkből, kivéve, ha a vásárlóval egyedileg állapodtunk meg a határidőről. Amennyiben rendelését nem tudja átvenni határidőn belül, de erről előzetesen értesít minket, természetesen el tudunk térni a fentiektől.

Írjon ügyfélbarát ügyfélszolgálatunkra, és minden problémára megoldást találunk.

Utánvétes rendelés esetén, a nem átvett csomag (azaz, ha rendel, de nem veszi át, és a csomag feladása előtt erről a szándékáról nem értesít minket) címzettje automatikusan kitiltásra kerül az oldalról, és további rendelést nem szállítunk ki számára.

Utánvétes rendelés esetén fenntartjuk a jogot a rendeléssel kapcsolatos adatok pontosítására, egyeztetésére, telefonos kapcsolatfelvétel útján.

Szállítási információk:

Szállítás kizárólag belföldre történik futárszolgálattal, 3 munkanapon belül.

A számlát, mely egyben a garancialevél is a csomag tartalmazza.

Szállítási költség előreutalás esetén: 790 Ft

Az utánvételi díjjal növelt szállítás költsége: 1 290 Ft

Személyes átvétel esetén: 0 Ft. (átvétel 1071. Bp. Damjanich u. 51. szám alatt)

Regisztráció:

Vásárlás felhasználói regisztrációval , vagy regisztráció nélkül is lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, több szállítási/számlázási címet is felvehet, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti.

A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt.

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

Garancia:

A hibás terméket ajánlott küldeményként juttassa vissza cégünk telephelyi címére. Ezután a termék bevizsgálására kerül sor mely során kiderül a termék meghibásodásának oka (garanciális/nem garanciális). Amennyiben garanciális a meghibásodás akkor továbbításra kerül szervizünkbe, ha a javítás nem lehetséges, cseréljük és visszaküldjük az új terméket a vásárló címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik! Az utánvéttel visszaküldött terméket nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatási költsége is a vevőt terheli! A kicserélt termék futárral való visszaküldésének költségét már az eladó vállalja.

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Elállás joga, egyéb rendelkezések:

Minden kuponkód vásárlásonként egyszer használható fel.

A megrendelések leadása a bonzoportal.hu internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a bonzoportal.hu  webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem fogadunk el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a Vevők részére A visszaigazolás minden esetben tartalmazza a választott átvételi és fizetési módot, a rendelés értékét, a szállítási feltételeket, termékmegnevezést és darabszámot, valamint a Vevő adatait. A rendelés leadása előtt a Vevőnek van lehetősége a megadott adatok módosítására A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma iktatásra, archiválásra kerül, és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető. Az iktatási szám minden esetben a megrendelés azonosítószáma.

Minden a Bonzoportál rendszere kijátszására, átverésére vagy esetleges felfedezett visszaélési lehetőség kihasználását támadásnak minősítünk. Minden ilyen jellegű cselekményt a rendőrségen és a nemzeti adatvédelmi hivatalnál jelentünk és indítványozzuk a büntetőjárás megindítását.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlók által megrendelt termékeket a megrendelésben rögzített határidőn belül leszállítsuk, de előfordulhat, hogy menet közben előálló készletfogyás miatt késve, vagy mégsem tudjuk teljesíteni a rendelést. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató erről haladéktalanul tájékoztatást küld és az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja, a tájékoztatást követően legkésőbb 14 napon belül. A visszautalással kapcsolatban a Vevőt semmilyen többletköltség nem terheli.

Az oldalon található szöveges leírások és képek a bonzoportal.hu kizárólagos tulajdonát képezik, és ezek más oldalon történő megjelenéséhez, felhasználáshoz semmilyen formában nem járulunk hozzá! Szerző jog , szellemi tulajdon megsértése, vagy bármely általunk publikált képi, hang, video, vagy szöveges formátumú tartalom engedélyünk nélküli felhasználása esetén, jogi eljárást kezdeményezünk.

 

A bonzoportal.hu akciós áru termékeit közvetlenül végfelhasználók számára értékesíti, viszonteladói rendeléseket nem teljesít. Fenntartjuk a jogot, hogy a viszonteladási céllal leadott rendelések teljesítésétől elálljunk, üzletpolitikánknak és az ÁSZF-nek megfelelően azok átadását megtagadjuk.

 

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül. A vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, illetőleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozat-minta felhasználásával, valamint e-mailben, vagy levél útján gyakorolhatja.

 

Utánvéttel (a postásnak vagy futárnak a csomag átvételekor történő ellenérték kiegyenlítéssel) történő megrendelés esetén, vásárló vállalja, hogy amennyiben a csomag átvételét akadályozó ok merül fel a rendelés leadását követő 24 órán belül tájékoztatja erről a bonzoportal.hu webáruház munkatársát, írásos formában, az info@bonzoportal.hu e-mail címen.
Vásárló elfogadja, hogy amennyiben ennek a kötelességének nem tesz eleget, és a csomag visszaküldésre kerül részünkre, az ezzel okozott többletköltséget 7 naptári napon belül megtéríti.
Az utánvétes fizetéssel leadott megrendelés kézbesítéskori átvételének megtagadása vagy ha az utánvétes rendelés leadása után a megrendelő gondatlan hozzáállása miatt nem kerül átvételre a csomag és "nem kereste" vagy "átvételt megtagadta" jelzéssel visszaérkezik címünkre, azért a szolgáltató egy kiküldési és egy visszaküldési díjat számláz részünkre.
Amennyiben a megrendelő a megrendelést követő 24 órán belül nem mondja le írásban rendelését, és a csomag kiküldésre de átvételre nem kerül, ezzel szándékos vagy gondatlan károkozást követ el, amiért a jogszabályokban meghatározott módon kártérítési felelősséggel tartozik. A kártérítés összege, a felmerült eljárási költségekkel együtt, a peres úton is érvényesíthető.

 

A Vevő elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

 

    Kézhezvétel (termék átvételének) időpontja átvevőponti átvétel esetében a rendelés átvételének időpontja, házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ezek átvevőponti blokkal/számlával, ill. a futártól kapott nyugtával bizonyíthatóak. Személyes átvételi mód nem zárja ki az elállási jog érvényesítését.

 

Ha vásárló eláll a vásárlástól de rendelésénél kupont használt fel, a kuponnal igénybevett kedvezményről vagy ajándék termékről is automatikusan lemond.

Vásárlástól való elállás esetén a kuponkóddal igénybe vett kedvezmény vagy 1.-Ft -os áron megszerzett ajándék termék esetében is a távollevők közt létrejött szerződés előtti állapotot kell visszaállítani, tehát amennyiben a rendelés egészét, vagy egy részét elállás miatt visszajuttatja szolgáltatóhoz, úgy a kuponnal 1.-Ft-ért megszerzett ajándéktermékkel is hasonlóan kell tenni , illetve a kuponnal szerzett egyéb kedvezmény is érvényét veszti.

    Elállás esetén a terméket saját költségén küldje vissza címünkre (”World Bonus Kft.”, 1071 Budapest, Damjanich u. 51..), és haladéktalanul, de legkésőbb a termék(ek) visszaérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által kifizetett összeget. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.

 Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

 A Vevő elállási jogát nem gyakorolhatja a 45/2014. Korm. rendelet 29. §-ában foglaltak esetén, így különösen

- olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a vásárló személyére szabtak (pl. fotókönyv, gravírozás);

- romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;

- olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

- olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;

- lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a vásárló a csomagolást felbontotta;

- hírlap, folyóirat és időszaki lap tekintetében (az előfizetéses szerződések kivételével)

- a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a Szolgáltató a vásárló kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a vásárló e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti elállási / felmondási jogát.

Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.

http://www.njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=39955.61424

Adatkezelés:

A webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.

A webáruház böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre(például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó ip címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét), mely személyes azonosításra nem használható, de statisztikai célokat szolgál. A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett sütik formájában (cookie). A sütik a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek.

A webáruház rendszer használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyezni szükséges, enélkül bizonyos funkciók működésképtelenek.

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti, de ettől független módon törölheti magát az esetlegesen hírlevélre feliratkozottak listájáról, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne. A hírlevélről leiratkozni vagy levélben, e-mailben, vagy a hírlevelek alján található „Leiratkozás” link segítségével is megteheti.

 

Copyright © 2017 Minden jog fenntartva: Bonzoportal.hu

Kosaram
Vélemények
Ügyfélszolgálat