Keresés

12 db-os, tubusos tempera készlet

1990 Ft
960 Ft
Kuponnal:
883 Ft
12 db-os, tubusos tempera készlet
Gyermeked élvezi a kreatív kézműves elfoglaltságokat? A kicsik számára nemcsak kikapcsolódást nyújt a festés, hanem készségfejlesztő hatással is van rájuk. Biztosítsd számára a megfelelő eszközöket, kezdve a tökéletes festékekkel! A 12 élénk árnyalatot tartalmazó tempera szett, nemcsak kiváló minőségű, de kiemelkedően pigmentált is, így vásznon és papíron is alkalmazható. Ideális otthoni és iskolai használatra is.
Egymással jól keverhető, kifogástalan fedőhatással rendelkező színeivel a kicsik és nagyok fantáziájának ezentúl semmi sem szabhat határt. A készlet fehér, citromsárga, narancssárga, piros, lila, kék, sötétzöld, világoszöld, okkerbarna, rozsdabarna, sötétbarna és fekete színeket rejt. A festék vízbázisú, így ruhából is könnyedén kimosható.

Tulajdonságok:

-12 db-os tempera készlet - Tubusok űrmértéke: 9 ml - Pigmentált, kiváló fedőképességű színek - Vízbázisú - 12 élénk árnyalattal: fehér, citromsárga, narancssárga, piros, lila, kék, sötétzöld, világoszöld, okkerbarna, rozsdabarna, sötétbarna és fekete

Eredeti ár: 1990 Ft

Akciós ár: 960 Ft

tovább...
A termék elfogyott!
Megrendelem
-52 %
1990 Ft
960 Ft
KUPONNAL:
1990 Ft
883 Ft
A termék elfogyott!
33
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
12 db-os, tubusos tempera készlet
Gyermeked élvezi a kreatív kézműves elfoglaltságokat?

A kicsik számára nemcsak kikapcsolódást nyújt a festés, hanem készségfejlesztő hatással is van rájuk. Biztosítsd számára a megfelelő eszközöket, kezdve a tökéletes festékekkel!

A 12 élénk árnyalatot tartalmazó tempera szett, nemcsak kiváló minőségű, de kiemelkedően pigmentált is, így vásznon és papíron is alkalmazható. Ideális otthoni és iskolai használatra is.
Egymással jól keverhető, kifogástalan fedőhatással rendelkező színeivel a kicsik és nagyok fantáziájának ezentúl semmi sem szabhat határt.

A készlet fehér, citromsárga, narancssárga, piros, lila, kék, sötétzöld, világoszöld, okkerbarna, rozsdabarna, sötétbarna és fekete színeket rejt. A festék vízbázisú, így ruhából is könnyedén kimosható.

Tulajdonságok:

-12 db-os tempera készlet
- Tubusok űrmértéke: 9 ml
- Pigmentált, kiváló fedőképességű színek
- Vízbázisú
- 12 élénk árnyalattal: fehér, citromsárga, narancssárga, piros, lila, kék, sötétzöld, világoszöld, okkerbarna, rozsdabarna, sötétbarna és fekete


Eredeti ár: 1990 Ft

Akciós ár:
960 Ft

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 995 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1380Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed