Online ügyfélszolgálat
Keresés

Nagy szuper okos gyurma készlet / 24 szín

5990 Ft
2990 Ft
Az okostelefonok, tabletek térhódításával a valódi játékok háttérbe szorultak. A kézügyességet, logikát fejlesztő foglalkozások, érdeklődés hiányában szinte teljesen eltűntek a gyermekek mindennapjaiból.Te is tudod, hogy a készülék nyomkodása nem készíti fel gyermekedet a valódi életre, de sokszor nem egyszerű olyan programot találnod, amivel hosszabb időre felkelthetnéd egy kisember figyelmét...
...eddig!
 
Megérkezett 2018 slágere, a Szuperokos gyurma! Jól formázható, mint a gyurma, rugalmas és nem hagy nyomot, mint egy okos gyurma, ha hagyod megszáradni, pillekönnyű, rugalmas játékká változik, és örökre megmarad, amit készítettél belőle!
 
Minden gyerkőc szeret alkotni, ajándékot vagy saját játékot készíteni, és ha valami valóban maradandót alkothatnak, az még izgalmasabbá teszi számukra a játékot.Ha finoman gyúrod, nyúlik és lágy, de ha eldobod, pattog. Ha ráütsz, széttörik, ha rányomsz, megszilárdul. A gyurmák színei összekeverhetőek, így új színeket is létre tudsz hozni. Könnyű vele dolgozni, erőkifejtés nélkül formázható.
TULAJDONSÁGOK
- 12 óra száradás után szivacs szerű, rugalmas anyaggá változik- 24 féle szín- Jól formázható, nem hagy nyomot- Leejtés esetén sem törik össze- Különleges állag- Fejleszti a kreativitást, a kézügyességet - Szennyeződés- és allergénmentes- 4 éves kor felett ajánlott, semmilyen toxikus vagy káros anyagot nem tartalmaz, de a lenyelés és fulladás veszélye miatt 6 évnél kisebb gyermekeknél csak szülői felügyelettel ajánlott a használata (a „normál” gyurmára is ugyanezek a szabályok érvényesek)
 

Eredeti ár: 5 990 Ft

Akciós ár: 2990 Ft

 
 
tovább...
A termék elfogyott!
Megrendelem
-50 %
5990 Ft
2990 Ft
A termék elfogyott!
93
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
Nagy szuper okos gyurma készlet / 24 szín
Az okostelefonok, tabletek térhódításával a valódi játékok háttérbe szorultak. A kézügyességet, logikát fejlesztő foglalkozások, érdeklődés hiányában szinte teljesen eltűntek a gyermekek mindennapjaiból.

Te is tudod, hogy a készülék nyomkodása nem készíti fel gyermekedet a valódi életre, de sokszor nem egyszerű olyan programot találnod, amivel hosszabb időre felkelthetnéd egy kisember figyelmét...

...eddig!
 
Megérkezett 2018 slágere, a Szuperokos gyurma! Jól formázható, mint a gyurma, rugalmas és nem hagy nyomot, mint egy okos gyurma, ha hagyod megszáradni, pillekönnyű, rugalmas játékká változik, és örökre megmarad, amit készítettél belőle!
 
Minden gyerkőc szeret alkotni, ajándékot vagy saját játékot készíteni, és ha valami valóban maradandót alkothatnak, az még izgalmasabbá teszi számukra a játékot.

Ha finoman gyúrod, nyúlik és lágy, de ha eldobod, pattog. Ha ráütsz, széttörik, ha rányomsz, megszilárdul. A gyurmák színei összekeverhetőek, így új színeket is létre tudsz hozni. Könnyű vele dolgozni, erőkifejtés nélkül formázható.
TULAJDONSÁGOK
- 12 óra száradás után szivacs szerű, rugalmas anyaggá változik
- 24 féle szín
- Jól formázható, nem hagy nyomot
- Leejtés esetén sem törik össze

- Különleges állag
- Fejleszti a kreativitást, a kézügyességet 
- Szennyeződés- és allergénmentes
- 4 éves kor felett ajánlott, semmilyen toxikus vagy káros anyagot nem tartalmaz, de a lenyelés és fulladás veszélye miatt 6 évnél kisebb gyermekeknél csak szülői felügyelettel ajánlott a használata (a „normál” gyurmára is ugyanezek a szabályok érvényesek)
 

Eredeti ár: 5 990 Ft

Akciós ár:
2990 Ft

 
 

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 995 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1380Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed