Keresés

25 db-os spirálos fúrófej készlet / titán bevonat

9990 Ft
7990 Ft
25 db-os spirálos fúrófej készlet
Szeretsz barkácsolni és fúrógéped is sokat használod, de sosincs kéznél pont az a fej, amit éppen használni akarnál a munkamenetben? Véget vethetsz a káosznak ezzel a 25 db-os spirálos fúrófej szettel, amely széles választékban, rendszerezve tartalmazza az összes fejet amire szükséged lehet.
Praktikus kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér, bárhová magaddal viheted. A doboz kinyitható, és a maximális átláthatóság érdekében sárga tartórekesze minden egyes fúrófej alatt sorrendben számozott, 1-13 mm-es átmérőig. Így ha éppen ég a kezed alatt a munka, azonnal tudni fogod hova nyúlj. Miután összecsuktad, biztos lehetsz benne, hogy nem fognak összekeveredni a fejek, mind a 25 a rájuk méretezett lyukaknak köszönhetően, stabilan a helyén marad majd.
A fúrófejek anyaga HSS magasötvözetű szerszámacél, amely kemény, szívós, éltartó, rozsdamentes, valamint finoman köszörülhető (0,75 mikrométer!) és önedzőnek is becézik. Bevonatuk titán, felületi keménységük 60-61 HRC. A speciális, magas hőmérsékleten végzett hőkezelés és a titán bevonat további szilárdságot biztosít, kb 50%-al növelve ezzel a fejek élettartamát.

Tulajdonságok:

25 db-os spirálos fúrófej készlet - Praktikus, kinyitható fémdoboz - Számozásos tartórekesz - Méretei: 11*18,5*5,5 cm A fúrófejek adatai: - spirálos forma - HSS magasötvözetű szerszámacél - Titán bevonat - 1-13 mm átmérő - 60-61 HRC felületi keménység

Eredeti ár: 9 990 Ft

Akciós ár: 7990 Ft

tovább...
A termékből még 1 darab van raktáron!
Megrendelem
-20 %
9990 Ft
7990 Ft
Mennyiség
251
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
25 db-os spirálos fúrófej készlet
Szeretsz barkácsolni és fúrógéped is sokat használod, de sosincs kéznél pont az a fej, amit éppen használni akarnál a munkamenetben?

Véget vethetsz a káosznak ezzel a 25 db-os spirálos fúrófej szettel, amely széles választékban, rendszerezve tartalmazza az összes fejet amire szükséged lehet.

Praktikus kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér, bárhová magaddal viheted.
A doboz kinyitható, és a maximális átláthatóság érdekében sárga tartórekesze minden egyes fúrófej alatt sorrendben számozott, 1-13 mm-es átmérőig. Így ha éppen ég a kezed alatt a munka, azonnal tudni fogod hova nyúlj. Miután összecsuktad, biztos lehetsz benne, hogy nem fognak összekeveredni a fejek, mind a 25 a rájuk méretezett lyukaknak köszönhetően, stabilan a helyén marad majd.
A fúrófejek anyaga HSS magasötvözetű szerszámacél, amely kemény, szívós, éltartó, rozsdamentes, valamint finoman köszörülhető (0,75 mikrométer!) és önedzőnek is becézik. Bevonatuk titán, felületi keménységük 60-61 HRC.

A speciális, magas hőmérsékleten végzett hőkezelés és a titán bevonat további szilárdságot biztosít, kb 50%-al növelve ezzel a fejek élettartamát.

Tulajdonságok:


25 db-os spirálos fúrófej készlet
- Praktikus, kinyitható fémdoboz
- Számozásos tartórekesz
- Méretei: 11*18,5*5,5 cm
A fúrófejek adatai:
- spirálos forma
- HSS magasötvözetű szerszámacél
- Titán bevonat
- 1-13 mm átmérő
- 60-61 HRC felületi keménység


Eredeti ár: 9 990 Ft

Akciós ár:
7990 Ft

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 970 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed

Ajánlott termékek