Online ügyfélszolgálat
Keresés

256 db-os profi szerszámkészlet gurulós bőröndben

79900 Ft
42220 Ft

 

256 db-os profi szerszámkészlet gurulós bőröndben
Nincs otthon szerszámkészleted? Tőlünk most egy teljes műhelynyit kapsz néhány szerszám áráért! Svájci minőség, német technológia! Bármilyen szakterületen is dolgozol, szükséged lesz egy minden igényt kielégítő szerszám készletre - az otthoni munkák, javítások elvégzéséhez biztosan. Ha még nincs a birtokodban egy profi, teljesen felszerelt készlet, vagy eddig vásárolt szerszámaid hiányosak, nem kell tovább keresned a Neked valót!
Ez a teljesen felszerelt, 256 db-os bőrönd tartalmaz mindent, amire csak szükséged lehet a munkában, a barkácsolásban, a ház körüli teendőknél vagy az autód kisebb javításaiban.
Panelban laksz, nincs helye a szerszámaidnak? Nem találod a csavarhúzót vagy a kalapácsot? Ebben a bőröndben mindennek megvan a pontos helye, akár az ágy alatt vagy a szekrény tetején is tarthatod. Könnyedén és praktikusan tárolhatod benne szerszámaidat, ráadásul kerekeinek köszönhetően mindet magaddal is viheted a munkába. Négypolcnyi szerszám, és egy alumínium, kerekes húzható bőrönd. Minden férfi álma!
 

A készlet tartalma:

- Oldalcsípő fogó, állítható villáskulcs, vízpumpa fogó, kúpos fogó, kombinált fogó, 10 db racsnis villás kulcs - Dugókulcsok, 1/4" T-kulcs, 1/2" T-kulcs, toldók 50-130 mm, flexibilis toldó, gyertya kulcsok, racsnis behajtószárak 1/2", 1/4", dugókulcs behajtó 150 mm - 12 db csavarhúzó, 3 db precíziós csavarhúzó, fázisceruza, 2x12 csavarbehajtó, Y behajtó, mágneses csavarbehajtó, 1/4 colos behajtó nyél, racsnis csavarhúzó, imbuszkulcsok, felszedő - 2 db műanyag szorító, anyák és csavarok, mérőszalag, vízszintező, kalapács, vágókés, gyorsszorító fogó, saruzó fogó, szigetelőszalag, ragasztópisztoly, szike

Eredeti ár: 79 900 Ft

Akciós ár: 42220 Ft

 
 
tovább...
Megrendelem
-47 %
79900 Ft
42220 Ft
Mennyiség
1329
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető

 

256 db-os profi szerszámkészlet
gurulós bőröndben
Nincs otthon szerszámkészleted? Tőlünk most egy teljes műhelynyit kapsz néhány szerszám áráért!

Svájci minőség, német technológia!

Bármilyen szakterületen is dolgozol, szükséged lesz egy minden igényt kielégítő szerszám készletre - az otthoni munkák, javítások elvégzéséhez biztosan. Ha még nincs a birtokodban egy profi, teljesen felszerelt készlet, vagy eddig vásárolt szerszámaid hiányosak, nem kell tovább keresned a Neked valót!

Ez a teljesen felszerelt, 256 db-os bőrönd tartalmaz mindent, amire csak szükséged lehet a munkában, a barkácsolásban, a ház körüli teendőknél vagy az autód kisebb javításaiban.
Panelban laksz, nincs helye a szerszámaidnak? Nem találod a csavarhúzót vagy a kalapácsot? Ebben a bőröndben mindennek megvan a pontos helye, akár az ágy alatt vagy a szekrény tetején is tarthatod. Könnyedén és praktikusan tárolhatod benne szerszámaidat, ráadásul kerekeinek köszönhetően mindet magaddal is viheted a munkába.

Négypolcnyi szerszám, és egy alumínium, kerekes húzható bőrönd.

Minden férfi álma!
 

A készlet tartalma:

- Oldalcsípő fogó, állítható villáskulcs, vízpumpa fogó, kúpos fogó, kombinált fogó, 10 db racsnis villás kulcs

- Dugókulcsok, 1/4" T-kulcs, 1/2" T-kulcs, toldók 50-130 mm, flexibilis toldó, gyertya kulcsok, racsnis behajtószárak 1/2", 1/4", dugókulcs behajtó 150 mm

- 12 db csavarhúzó, 3 db precíziós csavarhúzó, fázisceruza, 2x12 csavarbehajtó, Y behajtó, mágneses csavarbehajtó, 1/4 colos behajtó nyél, racsnis csavarhúzó, imbuszkulcsok, felszedő

- 2 db műanyag szorító, anyák és csavarok, mérőszalag, vízszintező, kalapács, vágókés, gyorsszorító fogó, saruzó fogó, szigetelőszalag, ragasztópisztoly, szike

Eredeti ár: 79 900 Ft

Akciós ár:
42220 Ft

 
 

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 995 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1380Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed