Online ügyfélszolgálat
Keresés

3 az 1-ben giroszkópos quadkopter drón, távirányítóval - FÖLDÖN, LEVEGŐBEN

22990 Ft
11320 Ft
3 az 1-ben giroszkópos RC quadkopter drón,- 6 tengelyes, 4 csatornásFÖLDÖN ÉS LEVEGŐBEN!
Ilyen quadkoptert még életedben nem pipáltál! Nagy rajongója vagy a távirányítós helikoptereknek és a kerekes járműveknek? Szeretnéd a kétféle élményt megkapni egyben? Akkor mi tudjuk, mire van szükséged! Ezzel a HÁROM AZ EGYBEN drónnal képes leszel a legelképesztőbb manőverekre FÖLDÖN ÉS LEVEGŐBEN egyaránt!Előnyt jelent, ha már repültél távirányítós helikopterrel, de a kezdők is hamar elsajátíthatják a használatát.
 Különlegessége, hogy 3 féleképpen felépítheted, így 3 járművet kapsz, egyben!- quadkopter- (négykerekű) autó- kétkerekűA különböző tartozékoknak köszönhetően tetszőlegesen alakíthatod át.
Irányítási funkciók: Fel / le, fény, oldalirányban repülés, gyorsítás, balra / jobbra, 3D borulás, előre / hátra. 3 sebességfokozatban tud mozogni.
A quadkopter képes a tengelye körül 360°-os szögben forogni, így akár folyamatos bukfencezés is elérhető. Ennek a kiváló manőverezhetőségnek köszönhetően, a készülék kül- és beltéren egyaránt használható. Továbbá tetején és alján is (6 db) található színes fényű LED lámpáinak segítségével éjszaka, a sötétben is felderíthetsz vele. Mindezeken kívül mind a négy rotorját erős és rugalmas védőkarikák veszik körbe, az esetleges ütközések, sérülések, leesés, balesetek kizárása érdekében.A 6 tengelyes giroszkópnak köszönhetően a gép sokkal érzékenyebb lesz a mozdulataidra, mint a normál távirányítós helikopterek, sokkal stabilabb és rugalmasabb repülést tesz majd lehetővé.
A távirányító 2,4 GHz-en üzemel és négy különböző csatornán tud kommunikálni a quadkopterrel, ami kiváló adatvitelt és sávszélességet biztosít. A szórt spektrumú adásmód használatával nagyobb hatótávolság (akár 100 méter), jobb interferencia tűrés és alacsonyabb fogyasztás érhető el. A reakcióideje százszor gyorsabb, mint a hagyományos rádióké. A távirányító 2 móddal rendelkezik: repülő és járó.Beépített LCD kijelzője segít az irányításban.Ajándéknak is remek választás, hiszen a már megszokott autók után a gyerekek a különleges élmény mellett tudást szereznek a légáramlatokról, a fizikáról, tapasztalattal.

Tulajdonságok:

- Három az egyben giroszkópos drón / quadkopter + távirányító- 3 módon felépíthető- 6 tengelyes giroszkóp - Alsó, felső LED világítás- 3 sebességfokozat - 360°-os tengely körüli átfordulás - 3,7 V-os, 450 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor - Tartozék USB-s töltő kábel az akkuhoz- 2,4 GHz-es, LCD kijelzős távirányító - Távirányító hatótávolsága: 100 m - Távirányító működtetése 4 db AA elemmel (nem tartozék!) - Töltési idő: kb 40 perc - Repülési idő: 7 perc - Quadkopter váz méretek: 10 x 10 x 4 cm; rotorok átmérője: 5,5 cm.-További tartozék plusz 2 pár rotor, 4 db védőkeret, 4 db kis kerék, 2 db nagy kerék, 1db ellensúlyozó bot

A rendeltetés-ellenes használatból, a gép leeséséből eredő törések és károk nem tartoznak bele a garanciakörbe!

Eredeti ár: 22 990 Ft

Akciós ár:11320 Ft

tovább...
A termék elfogyott!
Megrendelem
-51 %
22990 Ft
11320 Ft
A termék elfogyott!
356
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
3 az 1-ben giroszkópos RC quadkopter drón,
- 6 tengelyes, 4 csatornás
FÖLDÖN ÉS LEVEGŐBEN!

Ilyen quadkoptert még életedben nem pipáltál! 


Nagy rajongója vagy a távirányítós helikoptereknek és a kerekes járműveknek? Szeretnéd a kétféle élményt megkapni egyben?

Akkor mi tudjuk, mire van szükséged! Ezzel a HÁROM AZ EGYBEN drónnal képes leszel a legelképesztőbb manőverekre FÖLDÖN ÉS LEVEGŐBEN egyaránt!

Előnyt jelent, ha már repültél távirányítós helikopterrel, de a kezdők is hamar elsajátíthatják a használatát.
 
Különlegessége, hogy 3 féleképpen felépítheted, így 3 járművet kapsz, egyben!

- quadkopter
- (négykerekű) autó
- kétkerekű

A különböző tartozékoknak köszönhetően tetszőlegesen alakíthatod át.

Irányítási funkciók: Fel / le, fény, oldalirányban repülés, gyorsítás, balra / jobbra, 3D borulás,
előre / hátra.
3 sebességfokozatban tud mozogni.

A quadkopter képes a tengelye körül 360°-os szögben forogni, így akár folyamatos bukfencezés is elérhető. Ennek a kiváló manőverezhetőségnek köszönhetően, a készülék kül- és beltéren egyaránt használható. Továbbá tetején és alján is (6 db) található színes fényű LED lámpáinak segítségével éjszaka, a sötétben is felderíthetsz vele. Mindezeken kívül mind a négy rotorját erős és rugalmas védőkarikák veszik körbe, az esetleges ütközések, sérülések, leesés, balesetek kizárása érdekében.

A 6 tengelyes giroszkópnak köszönhetően a gép sokkal érzékenyebb lesz a mozdulataidra, mint a normál távirányítós helikopterek, sokkal stabilabb és rugalmasabb repülést tesz majd lehetővé.
A távirányító 2,4 GHz-en üzemel és négy különböző csatornán tud kommunikálni a quadkopterrel, ami kiváló adatvitelt és sávszélességet biztosít. A szórt spektrumú adásmód használatával nagyobb hatótávolság (akár 100 méter), jobb interferencia tűrés és alacsonyabb fogyasztás érhető el. A reakcióideje százszor gyorsabb, mint a hagyományos rádióké. 
A távirányító 2 móddal rendelkezik: repülő és járó.
Beépített LCD kijelzője segít az irányításban.Ajándéknak is remek választás, hiszen a már megszokott autók után a gyerekek a különleges élmény mellett tudást szereznek a légáramlatokról, a fizikáról, tapasztalattal.

Tulajdonságok:


- Három az egyben giroszkópos drón / quadkopter + távirányító
- 3 módon felépíthető
- 6 tengelyes giroszkóp
- Alsó, felső LED világítás
- 3 sebességfokozat
- 360°-os tengely körüli átfordulás
- 3,7 V-os, 450 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor
- Tartozék USB-s töltő kábel az akkuhoz
- 2,4 GHz-es, LCD kijelzős távirányító
- Távirányító hatótávolsága: 100 m
- Távirányító működtetése 4 db AA elemmel (nem tartozék!)
- Töltési idő: kb 40 perc
- Repülési idő: 7 perc
- Quadkopter váz méretek: 10 x 10 x 4 cm; rotorok átmérője: 5,5 cm.
-További tartozék plusz 2 pár rotor, 4 db védőkeret, 4 db kis kerék, 2 db nagy kerék, 1db ellensúlyozó botA rendeltetés-ellenes használatból, a gép leeséséből eredő törések és károk nem tartoznak bele a garanciakörbe!

Eredeti ár: 22 990 Ft

Akciós ár:
11320 Ft

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 995 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1380Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed