Keresés

6 SMD LED menetfény / helyzetjelző

3990 Ft
1990 Ft
Az Európai Unióban életbe lépett az a szabályozás, amelynek értelmében minden, a közúti forgalomban résztvevő járművet kötelezően (városban is - nappal is) világítással kell ellátni. Az autók elektronikai rendszerét, a generátort, és az akkumulátort is jelentősen megterheli, a tompított világítás állandó használata. A nappali világítás kiváltható olyan fényforrással is, ami biztosítja, hogy mások számára olyan jól látható legyen a jármű, mint a normál világításunkkal. A DRL-lel szembeni elsődleges követelmény, hogy automatikusan lépjen működésbe, amikor a motor beindul. Ezek olyan speciális lámpák, amelyek ugyan nem biztosítanak jobb látást a vezetőnek, de jobb láthatóságot biztosítanak a járműnek, miközben a hagyományos lámpákhoz képest kevesebb energiát fogyasztanak.
Az általunk kínált menetfény, minden hazai és európai uniós szabályozásnak megfelel, és rendelkezik az ennek megfelelő jelölésekkel is (E4, RL00). A csomag egy pár szuperfényes menetfényt tartalmaz, oldalanként 6 SMD leddel.
 
 

Tulajdonságok:

- A csomag tartalma: 2 db / 1 pár menetfény - Oldalanként 6 db nagyteljesítményű SMD LED - Víz- és időjárásálló - Vezérlőelektronikát nem tartalmaz - "E4" jelzés, tehát törvényesen használható a közutakon - Mérete: Szélesség: 155 mm; Magasság: 27 mm

Eredeti ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 1990 Ft

 
 
tovább...
Megrendelem
-50 %
3990 Ft
1990 Ft
Mennyiség
62
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
6 SMD LED menetfény / helyzetjelző
Az Európai Unióban életbe lépett az a szabályozás, amelynek értelmében minden, a közúti forgalomban résztvevő járművet kötelezően (városban is - nappal is) világítással kell ellátni. Az autók elektronikai rendszerét, a generátort, és az akkumulátort is jelentősen megterheli, a tompított világítás állandó használata.

A nappali világítás kiváltható olyan fényforrással is, ami biztosítja, hogy mások számára olyan jól látható legyen a jármű, mint a normál világításunkkal. A DRL-lel szembeni elsődleges követelmény, hogy automatikusan lépjen működésbe, amikor a motor beindul.
Ezek olyan speciális lámpák, amelyek ugyan nem biztosítanak jobb látást a vezetőnek, de jobb láthatóságot biztosítanak a járműnek, miközben a hagyományos lámpákhoz képest kevesebb energiát fogyasztanak.
Az általunk kínált menetfény, minden hazai és európai uniós szabályozásnak megfelel, és rendelkezik az ennek megfelelő jelölésekkel is (E4, RL00). A csomag egy pár szuperfényes menetfényt tartalmaz, oldalanként 6 SMD leddel.
 
 

Tulajdonságok:

- A csomag tartalma: 2 db / 1 pár menetfény
- Oldalanként 6 db nagyteljesítményű SMD LED
- Víz- és időjárásálló
- Vezérlőelektronikát nem tartalmaz
- "E4" jelzés, tehát törvényesen használható a közutakon
- Mérete: Szélesség: 155 mm; Magasság: 27 mm

Eredeti ár: 3 990 Ft

Akciós ár:
1990 Ft

 
 

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 970 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed

Ajánlott termékek