Keresés

Programozható LED fal színes grafikus megjelenítéssel
(TV minőség)

Szeretnéd, ha nem csak rendszeres vásárlóid, vendégeid néznének be üzletedbe? Szeretnéd vevőidet egyszerűen, könnyen és gyorsan tájékoztatni legújabb akcióidról?

Egy nagyméretű ledfal a kirakatodban, a bejárat felett vagy a vásárlótérben tökéletes megoldás erre!

Ezzel a digitális plakáttal profi módon hívhatod fel ügyfeleid figyelmét legújabb termékeidre és kedvezményeidre, de akár megjelenítheted az üzlet netes elérhetőségét is, hogy nyitvatartási időn kívül is rád találjanak!

Ha egyedi méretet szeretnél, itt kiválaszthatod azt, amelyik neked megfelel!

Tovább a kalkulátorra!

Profi, programozható ledfal, melynek paraméterei számítógéppel könnyedén és gyorsan állíthatóak, legyen szó a megjelenített szövegekről, képekről, videókról, az időzítésről vagy a fényerőszabályozásról.
A látványos effektek, mozgó fények garantáltan magukra irányítják a figyelmet, így szolgálva tökéletes reklámfelületként.

A panelek láthatósága nagyban függ a felbontásuktól. A ledfalak alapegysége a ledpanel, melynek fizikai magassága 16 cm, szélessége 32 cm. Minél több képpont (pixel) helyezkedik el egy modulon, annál jobb a panel felbontása és ezzel együtt a tartalom minősége. A P-vel jelölt szám egy képpont milliméterben megadott méreteit jelenti, például a P10-es felbontás 10×10 mm-es képpontokat, azaz egy panel esetében 16×32 pixelt jelent, míg egy P5-ös, 5 mm-es felbontás már 32×64 pixelt.
Minél kisebb P-számot választasz, annál nagyobb felbontást kapsz.

Az RGB LED panelek több tízezer szín megjelenítésére alkalmasak, így kiemelkedő minőséget és színvilágot nyújtanak. Speciális extrákat is választhatsz: a beépített hőmérő ideális választás kültéren elhelyezett kijelzők esetén, az opcionális WiFi vezérlő segítségével pedig akár a telefonodról is tudod vezérelni a kijelzőt, sőt, élő adást is tudsz közvetíteni telefonodon keresztül.

Tulajdonságok:

– kültérre és beltérre egyaránt alkalmas
– belső memóriája programozható, felülírható (pendrive-val)
– fekete alumínium keret

Kalkulátor

BONZOPORTAL
6350 Ft
Kosaram
Vélemények
Ügyfélszolgálat