Keresés

Programozható LED fényújság tervező

Szeretnéd, ha nem csak rendszeres vásárlóid, vendégeid néznének be üzletedbe? Szeretnéd vevőidet egyszerűen, könnyen és gyorsan tájékoztatni legújabb akcióidról?

Ezzel a fényújsággal profi módon megjelenítheted az akciókat, kedvezményeket, az üzlet netes elérhetőségét, így akár nyitvatartási időn kívül is rád találnak majd, és böngészhetnek termékeid között.

Ha egyedi méretet szeretnél, itt kiválaszthatod azt, amelyik neked megfelel!

Tovább a kalkulátorra!


Profi, programozható ledes fényújság, paraméterei számítógéppel könnyedén és gyorsan állíthatóak, legyen szó a betűtípusról, a méretről, a szövegeffektusokról, az időzítésről vagy a fényerőszabályozásról. A karakterek száma nem limitált, így minden hasznos információt megjeleníthetsz – betűtípusokat, ékezetes betűket, villogó és futó kereteket állíthatsz be – változtathatod a futó szöveg sebességét, de akár meg is állíthatod azt.

Speciális extrákat is választhatsz: a beépített hőmérő ideális választás kültéren elhelyezett kijelzők esetén, az opcionális WiFi vezérlő segítségével pedig akár a telefonodról is tudod vezérelni a kijelzőt.Marketinges felmérések szerint a ledtáblák általi hirdetés akár 10-15%-kal is megnövelheti az eladási mennyiséget. Tűnj ki a többiek közül!

Tulajdonságok:

– megjelenített média: hagyományos betűtípusok
– kültérre és beltérre egyaránt alkalmas
– belső memóriája programozható, felülírható (pendrive-val)
– korlátlan karakterszám
– pixelsűrűség: 10 mm (P10)
– fényerő: 5000 cd/m²
– fekete alumínium keret
– kijelzőfelület: RS232
– hub: T12

Kalkulátor

BONZOPORTAL
6350 Ft
Kosaram
Vélemények
Ügyfélszolgálat