Keresés

Elasztikus gerincvédő -tartás segítő

5090 Ft
2570 Ft

Elasztikus gerincvédő - tartás segítő

Gerinc bántalmak…Senkinek nem kell bemutatni, nincs annál rosszabb, amikor egy oly régóta megtervezett családi programot kell kútba dobni azért, mert irtózatos fájdalmat érzel…

Íme a megoldás, ami nem más, mint egy finom kivitelezésű gerincvédő-tartás segítő, ami teljesen a testedre simul, miközben támaszt nyújt gerinced középső és felső régiójának.

Nem engedi, hogy hanyagul üld végig a napot, akár az iskolában vagy a munkahelyen. Ez egy apró beruházás, amelyet hosszútávon sokszorosan meghálál majd egészséged, és nem utolsó sorban az esetleges egészségügyi költségek sem terhelnek majd. Színe bézs, anyaga szellős, ezért akár nyáron is használhatod. Ez nem egy orbitális erődítmény, amit magadra kell láncolnod, hanem egy pehely könnyű, két acéllappal erősített hám, amit csupán két tépőzárral rögzítesz magadra.Stresszmentesíti a gerincet a felső- és középső mellkas vonalában és az ágyékcsigolya felső részénél. Segít tartósan elsajátítani a helyes testtartást.
Ezzel a megelőző eszközzel elkerülheted a későbbi súlyosabb, hosszas kezeléseket igénylő gerincproblémákat.Ennyit Te is megérdemelsz magadtól! :)

Tulajdonságok:

- A gerinc középső és felső részének tehermentesítésére- Biztosítja a helyes testtartást, hosszútávon is- 2 acéllap merevítő betét- Elasztikus- Légáteresztő- Megelőzi az egyes gerincbetegségeket - Tépőzáras- Bézs szín- Anyaga: 30% poliészter, 25% poliuretán, 20% latex, 15% pamut, 10% nylon

Eredeti ár: 5 090 Ft

Akciós ár:2570 Ft

 
tovább...
A termék elfogyott!
Megrendelem
-50 %
5090 Ft
2570 Ft
A termék elfogyott!
80
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető

Elasztikus gerincvédő
- tartás segítő

Gerinc bántalmak…
Senkinek nem kell bemutatni, nincs annál rosszabb, amikor egy oly régóta megtervezett családi programot kell kútba dobni azért, mert irtózatos fájdalmat érzel…


Íme a megoldás, ami nem más, mint egy finom kivitelezésű gerincvédő-tartás segítő, ami teljesen a testedre simul, miközben támaszt nyújt gerinced középső és felső régiójának.Nem engedi, hogy hanyagul üld végig a napot, akár az iskolában vagy a munkahelyen.
Ez egy apró beruházás, amelyet hosszútávon sokszorosan meghálál majd egészséged, és nem utolsó sorban az esetleges egészségügyi költségek sem terhelnek majd. 
Színe bézs, anyaga szellős, ezért akár nyáron is használhatod. Ez nem egy orbitális erődítmény, amit magadra kell láncolnod, hanem egy pehely könnyű, két acéllappal erősített hám, amit csupán két tépőzárral rögzítesz magadra.
Stresszmentesíti a gerincet a felső- és középső mellkas vonalában és az ágyékcsigolya felső részénél. Segít tartósan elsajátítani a helyes testtartást.
Ezzel a megelőző eszközzel elkerülheted a későbbi súlyosabb, hosszas kezeléseket igénylő gerincproblémákat.
Ennyit Te is megérdemelsz magadtól! :)


Tulajdonságok:

A gerinc középső és felső részének tehermentesítésére
Biztosítja a helyes testtartást, hosszútávon is
- 2 acéllap merevítő betét
- Elasztikus
- Légáteresztő
Megelőzi az egyes gerincbetegségeket
- Tépőzáras
Bézs szín
- Anyaga: 30% poliészter, 25% poliuretán,
20% latex, 15% pamut, 10% nylon


Eredeti ár: 5 090 Ft

Akciós ár:
2570 Ft

 

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 970 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed

Ajánlott termékek