Keresés

Érintőkijelzős okosóra telefon funkcióval - 2020-as modell! Magyar menüvel

12990 Ft
5990 Ft
Érintőkijelzős okosóra telefon funkcióval -2020-as modell! Magyar menüvel
Megérkezett a 2020-as modell!Tökéletesített érintőképernyő, kibővített menü, elegáns és masszív, szálcsiszolt fémházas kivitel.Az óra tok anyaga 11/18-as nemesacél, a szíj ph semleges, rugalmas kaucsuk ötvözetből készült, a kijelző burkolat pedig ütésálló abs-plexi ötvözet. Kezelheted vele a telefonkönyvet, üzeneteket, hívásaidat, van benne fényképező, naptár, időzítő, 3 féle analóg óra, ébresztő és alvás-monitor, mindez magyar nyelven is, de ennél sokkal többet tud!
 
Használhatod önálló telefonként is, ha SIM kártyát teszel bele, de csatlakoztathatsz hozzá bluetooth fülhallgatót, zenelejátszót és fénykép rögzítő eszközt is.Választhatsz több felhasználói profilból, ezeket személyre is szabhatod, és böngészhetsz a neten, Facebookozhatsz vagy Twitterezhetsz vele, GPRS kapcsolat segítségével. Micro sd memóriakártya fogadására is alkalmas 32Gb-ig, és így további funkciókat érhetsz el a menüben. (Pl. képnézegető, hangrögzítő, fájlkezelő, zenemásoló – és lejátszó)
 
Kényelmessé teszi mindennapjaid és vigyáz a telefonodra, ha valahol mégis ottfelejtenéd a mobilt, az óra hangosan riaszt + rezeg!Bluetooth kapcsolat segítségével IOS és Android készülékekkel egyaránt kommunikál, de Androidos készülékekre az alkalmazás letöltésével további kényelmi funkciókat (E-mail, Viber, Messenger értesítések, stb.) érhetsz el.
Tulajdonságok:
- Okosóra beépített telefonnal- HD IPS kijelző, nagy érzékenységű kapacitív érintőképernyő- Magyar nyelvű menü- Kapcsolat: Bluetooth 3.0, Micro USB- SIM kártya foglalat- Micro SD foglalat (32 GB-ig) - Nemesacél ház- Ph semleges szilikon szíj- USB-ről tölthető + töltőkábel a csomagban- Nyelvek: magyar, angol, francia, spanyol, lengyel, portugál, olasz, német, cseh, holland, török, orosz, arab, perzsa- Számos kényelmi funkció: Hívás kezdeményezés-fogadás, üzenetek, zenehallgatás, mobilőr, diktafon, stb: lásd a leírást

5990 Ft

 
 
tovább...
Megrendelem
-54 %
12990 Ft
5990 Ft
Mennyiség
188
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
Érintőkijelzős okosóra telefon funkcióval -

2020-as modell! Magyar menüvel
Megérkezett a 2020-as modell!

Tökéletesített érintőképernyő, kibővített menü, elegáns és masszív, szálcsiszolt fémházas kivitel.
Az óra tok anyaga 11/18-as nemesacél, a szíj ph semleges, rugalmas kaucsuk ötvözetből készült, a kijelző burkolat pedig ütésálló abs-plexi ötvözet.

Kezelheted vele a telefonkönyvet, üzeneteket, hívásaidat, van benne fényképező, naptár, időzítő, 3 féle analóg óra, ébresztő és
alvás-monitor, mindez magyar nyelven is,
de ennél sokkal többet tud!

 
Használhatod önálló telefonként is, ha SIM kártyát teszel bele, de csatlakoztathatsz hozzá bluetooth fülhallgatót, zenelejátszót és fénykép rögzítő eszközt is.

Választhatsz több felhasználói profilból, ezeket személyre is szabhatod, és böngészhetsz a neten, Facebookozhatsz vagy Twitterezhetsz vele, GPRS kapcsolat segítségével.

Micro sd memóriakártya fogadására is alkalmas 32Gb-ig, és így további funkciókat érhetsz el a menüben. (Pl. képnézegető, hangrögzítő, fájlkezelő, zenemásoló – és lejátszó)
 
Kényelmessé teszi mindennapjaid és vigyáz a telefonodra, ha valahol mégis ottfelejtenéd a mobilt, az óra hangosan riaszt + rezeg!

Bluetooth kapcsolat segítségével IOS és Android készülékekkel egyaránt kommunikál, de Androidos készülékekre az alkalmazás letöltésével további kényelmi funkciókat (E-mail, Viber, Messenger értesítések, stb.) érhetsz el.

Tulajdonságok:
- Okosóra beépített telefonnal
- HD IPS kijelző, nagy érzékenységű kapacitív érintőképernyő
- Magyar nyelvű menü
- Kapcsolat: Bluetooth 3.0, Micro USB
- SIM kártya foglalat
- Micro SD foglalat (32 GB-ig)
- Nemesacél ház
- Ph semleges szilikon szíj
- USB-ről tölthető + töltőkábel a csomagban
- Nyelvek: magyar, angol, francia, spanyol, lengyel, portugál, olasz, német, cseh, holland, török, orosz, arab, perzsa
- Számos kényelmi funkció: Hívás kezdeményezés-fogadás, üzenetek, zenehallgatás, mobilőr, diktafon, stb: lásd a leírást5990 Ft

 
 

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 970 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed

Ajánlott termékek