Keresés

Extra erős, időjárás álló autóvédő ponyva / UV-szűrős, bélelt

18990 Ft
10590 Ft
Az utcán parkolsz? Nem szereted az irigy, kíváncsi szemeket? Ha autót mosol, egy óra múlva nálatok is esik az eső? A fáról minden kosz a kocsidra hullik? Ezek egy autótulajdonos életében apró, de bosszantó dolgok, és észrevétlenül vonják el az energiát más fontosabb teendőkről. Pedig a legújabb, speciális uv szűrős autóponyvával mindettől (és sok mástól is) megóvhatod autódat, és vele együtt az idegeidet is!
A legújabb fejlesztésű, masszív, rugalmas anyag a jégeső kivételével minden időjárási körülménynek ellenáll. Felülete 100% UV szűrős + vízlepergető, így nem melegszik fel az autód, akkor sem, ha a tűző napon parkolsz.
Nem engedi át a port, a havat, ellenáll a fagynak, és a víz sem marad meg rajta, így teljes védelmet nyújt autódnak az időjárás és a kíváncsi szemek elöl egyaránt.A ponyva alkalmazása lehetőleg szélvédett helyen történjen. A szél vagy külső fizikai behatás által esetlegesen okozott fizikai sérülésekre a garancia nem terjed ki. Komolyabb vihar esetén akár fákat is kicsavarhat a szél, ekkora erőhatásnak a ponyva sem tud ellenállni.

Tulajdonságok:

- Egyszerűen, könnyen kezelhető, egy perc alatt le-feltehető - Extra erős - Uv szűrős, vízlepergető, antisztatikus felület

Méretek a készlet erejéig:

- S: 400 × 160 × 120 cm - M: 430 × 160 × 120 cm- L: 480 × 175 × 120 cm - XL: 510 × 175 × 120 cm - XXL: 540 × 175 × 120 cm

A ponyvát normál használatra tervezték, extrém időjárási viszonyoknak(viharos erejű szél, extrém UV-sugárzás) nem szabad kitenni,ellenkező esetben a ponyva anyaga károsodhat, melyre a garancia nem terjed ki.

Eredeti ár: 18 990 Ft

Akciós ár: 10590 Ft

tovább...
Megrendelem
-44 %
18990 Ft
10590 Ft
Mennyiség
333
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
Extra erős, időjárás álló autóvédő ponyva / UV-szűrős, bélelt
Az utcán parkolsz? Nem szereted az irigy, kíváncsi szemeket? Ha autót mosol, egy óra múlva nálatok is esik az eső? A fáról minden kosz a kocsidra hullik?

Ezek egy autótulajdonos életében apró, de bosszantó dolgok, és észrevétlenül vonják el az energiát más fontosabb teendőkről. Pedig a legújabb, speciális uv szűrős autóponyvával mindettől (és sok mástól is) megóvhatod autódat, és vele együtt az idegeidet is!

A legújabb fejlesztésű, masszív, rugalmas anyag a jégeső kivételével minden időjárási körülménynek ellenáll. Felülete 100% UV szűrős + vízlepergető, így nem melegszik fel az autód, akkor sem, ha a tűző napon parkolsz.
Nem engedi át a port, a havat, ellenáll a fagynak, és a víz sem marad meg rajta, így teljes védelmet nyújt autódnak az időjárás és a kíváncsi szemek elöl egyaránt.
A ponyva alkalmazása lehetőleg szélvédett helyen történjen. A szél vagy külső fizikai behatás által esetlegesen okozott fizikai sérülésekre a garancia nem terjed ki. Komolyabb vihar esetén akár fákat is kicsavarhat a szél, ekkora erőhatásnak a ponyva sem tud ellenállni.

Tulajdonságok:

- Egyszerűen, könnyen kezelhető, egy perc alatt le-feltehető
- Extra erős
- Uv szűrős, vízlepergető, antisztatikus felület

Méretek a készlet erejéig:

- S: 400 × 160 × 120 cm
- M: 430 × 160 × 120 cm
- L: 480 × 175 × 120 cm
- XL: 510 × 175 × 120 cm
- XXL: 540 × 175 × 120 cm

A ponyvát normál használatra tervezték, extrém időjárási viszonyoknak
(viharos erejű szél, extrém UV-sugárzás) nem szabad kitenni,
ellenkező esetben a ponyva anyaga károsodhat, melyre a garancia nem terjed ki.

Eredeti ár: 18 990 Ft

Akciós ár:
10590 Ft

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 970 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed

Ajánlott termékek