Keresés

Fehér 21/5W cree LED "izzó" - hátsó- és féklámpa / SMD-PL-6W/BAY15D/W

12990 Ft
7720 Ft
Fehér 21/5W cree LED "izzó" / hátsó- és féklámpa  SMD-PL-6W/BAY15D/W
Cseréld LED-re hagyományos autóizzódat! Miért? A legnagyobb előnye a hosszú élettartam és az energiatakarékosság. Működéskor nem egy fémszál felmelegedéséből, izzásából éri el a fény kibocsátását, hanem elektronok szabadulnak fel, így nincs fölösleges hőtermelés, kíméli a foncsort, a jármű elektromos rendszerét és az akkumulátort.
 
A hagyományos izzók az energia nagy részét melegítésre használják, nem pedig világításra, ezért igen alacsony a fényhasznosításuk: 8-14Im/W. A LED értékei általában 50-80 Im/W. A normál izzók megközelítőleg 1000 üzemórát bírnak, a halogén izzók 3-5 ezret, a kompakt fénycső 8-12 ezret, a LED pedig 30-100 ezret.
 
 
Minőségi termékeink, hosszú élettartamuk miatt egyszeri beruházást igényelnek, ha led-re váltasz, nem kell többet, évente új izzókra költened. Energiafogyasztása, a normál izzó 31%-a, így ha minden izzót leddel váltasz ki, és egész éjszakára bekapcsolva hagyod a helyzetjelzőt, az akkumulátort annyira terheli meg, mintha 2-3 órára maradt volna úgy, normál izzóval.

Tulajdonságok:

- Nappal is jól látható (jobban mint az izzó) - Teljesítményfelvétel: 6w - Az ár párra értendő - Élettartama, a normál izzók ötszöröse! A kátyúktól, úthibáktól , könnyebben kiégnek az izzók, mert az izzószál nem szereti a hirtelen fizikai hatásokat, ezért aki gödrökkel tarkított utcában lakik, gyakrabban cserél izzót, de a lednek ez sem árt - Modernebb hatást kelt - Cikkszám: SMD-PL-6W/BAY15D/W

Eredeti ár: 12 990 Ft

Akciós ár: 7720 Ft

 
 
tovább...
Megrendelem
-41 %
12990 Ft
7720 Ft
Mennyiség
243
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
Fehér 21/5W cree LED "izzó" /
hátsó- és féklámpa  
SMD-PL-6W/BAY15D/W
Cseréld LED-re hagyományos autóizzódat!

Miért?

A legnagyobb előnye a hosszú élettartam és az energiatakarékosság. Működéskor nem egy fémszál felmelegedéséből, izzásából éri el a fény kibocsátását, hanem elektronok szabadulnak fel, így nincs fölösleges hőtermelés, kíméli a foncsort, a jármű elektromos rendszerét és az akkumulátort.
 
A hagyományos izzók az energia nagy részét melegítésre használják, nem pedig világításra, ezért igen alacsony a fényhasznosításuk: 8-14Im/W.

A LED értékei általában 50-80 Im/W. A normál izzók megközelítőleg 1000 üzemórát bírnak, a halogén izzók 3-5 ezret, a kompakt fénycső 8-12 ezret, a LED pedig 30-100 ezret.
 
 
Minőségi termékeink, hosszú élettartamuk miatt egyszeri beruházást igényelnek, ha led-re váltasz, nem kell többet, évente új izzókra költened.

Energiafogyasztása, a normál izzó 31%-a, így ha minden izzót leddel váltasz ki, és egész éjszakára bekapcsolva hagyod a helyzetjelzőt, az akkumulátort annyira terheli meg, mintha 2-3 órára maradt volna úgy, normál izzóval.

Tulajdonságok:

- Nappal is jól látható (jobban mint az izzó)
- Teljesítményfelvétel: 6w
- Az ár párra értendő
- Élettartama, a normál izzók ötszöröse! A kátyúktól, úthibáktól , könnyebben kiégnek az izzók, mert az izzószál nem szereti a hirtelen fizikai hatásokat, ezért aki gödrökkel tarkított utcában lakik, gyakrabban cserél izzót, de a lednek ez sem árt
- Modernebb hatást kelt
- Cikkszám: SMD-PL-6W/BAY15D/W

Eredeti ár: 12 990 Ft

Akciós ár:
7720 Ft

 
 

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 970 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed

Ajánlott termékek