Keresés

Hegyező alakú zöldségszeletelő és dekoráló konyhai eszköz

3590 Ft
2040 Ft
Hegyező alakú zöldségszeletelő és dekoráló - 2 féle vágható méret
Még soha nem volt ennyire egyszerű...Összedobnál valami guszta, szépen dekorált ebédet a családnak, de nem tudod, hogy kezdj neki? Az éttermekben látott zöldségdekorációkat szeretnéd elkészíteni, de túlságosan macerás és sokszor a kezed bánja? Elárulunk egy titkot: már a mesterszakácsok is az új Zöldségdekort használják! Ezzel a konyhai zöldségszeletelő és dekor eszközzel könnyedén előkészítheted az ebédhez való alapanyagokat, vagy gusztusos dekorációt varázsolhatsz a finom húsok és köretek mellé.
A termék nem véletlenül hasonlít annyira egy hegyezőre, mivel szó szerint olyan egyszerű vele a szeletelés és hámozás, mint egy ceruzát kihegyezni, sőt, hasonló elven is működik. Az eszköz mindkét oldalát használhatod szeletelésre és dekorálásra egyaránt: 2 különböző méretet vágó pengével rendelkezik, így az ízlésednek megfelelő zöldségcsíkokat vághatod vele.
 
A zöldségszeletelő hőálló műanyagból és rozsdamentes acélból készült, így roppant egyszerű a tisztítása, akár mosogatógépbe is helyezhető. A Zöldségdekor- és szeletelő eszközbe 20-tól 54 mm-ig terjedő átmérőjű zöldségek helyezhetőek.
 

Tulajdonságok:

- Hegyező alakú zöldségszeletelő és dekor eszköz - Japán rozsdamentes acél pengék - 2 különböző méretű szeletelő egy készüléken (2 x 3 mm és 3,5 x 5 mm) - Anyaga: műanyag és acél - Mosogatógépben mosható

 

Eredeti Ár: 3 590 Ft

Akciós ár: 1 790 Ft

 
 
tovább...
A termék elfogyott!
Megrendelem
-43 %
3590 Ft
2040 Ft
A termék elfogyott!
63
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
Hegyező alakú zöldségszeletelő és dekoráló
- 2 féle vágható méret
Még soha nem volt ennyire egyszerű...

Összedobnál valami guszta, szépen dekorált ebédet a családnak, de nem tudod, hogy kezdj neki? Az éttermekben látott zöldségdekorációkat szeretnéd elkészíteni, de túlságosan macerás és sokszor a kezed bánja?

Elárulunk egy titkot: már a mesterszakácsok is az új Zöldségdekort használják!

Ezzel a konyhai zöldségszeletelő és dekor eszközzel könnyedén előkészítheted az ebédhez való alapanyagokat, vagy gusztusos dekorációt varázsolhatsz a finom húsok és köretek mellé.
A termék nem véletlenül hasonlít annyira egy hegyezőre, mivel szó szerint olyan egyszerű vele a szeletelés és hámozás, mint egy ceruzát kihegyezni, sőt, hasonló elven is működik.

Az eszköz mindkét oldalát használhatod szeletelésre és dekorálásra egyaránt: 2 különböző méretet vágó pengével rendelkezik, így az ízlésednek megfelelő zöldségcsíkokat vághatod vele.
 
A zöldségszeletelő hőálló műanyagból és rozsdamentes acélból készült, így roppant egyszerű a tisztítása, akár mosogatógépbe is helyezhető. A Zöldségdekor- és szeletelő eszközbe 20-tól 54 mm-ig terjedő átmérőjű zöldségek helyezhetőek.
 

Tulajdonságok:


- Hegyező alakú zöldségszeletelő és dekor eszköz
- Japán rozsdamentes acél pengék

- 2 különböző méretű szeletelő egy készüléken (2 x 3 mm és 3,5 x 5 mm)
- Anyaga: műanyag és acél
- Mosogatógépben mosható

 

Eredeti Ár: 3 590 Ft

Akciós ár:
1 790 Ft

 
 

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 970 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed

Ajánlott termékek