Keresés

Hifi - sztereo fejhallgató - minőségi hangzás

5990 Ft
2470 Ft
Hifi - Sztereo fejhallgató / minőségi hangzás
Énekesek, DJ-k, együttesek nagy hangsúlyt fektetnek a hangzásra, hogy rajongóiknak minél tökéletesebb minőségben átjöjjön zenéjük igazi üzenete. Ha egy gyengébb fülhallgatót használsz, megfosztod magad ettől az élménytől, eltűnik sok finom részlet, a dinamikus hangok hiánya, üressé, szárazzá teszi, a legnagyobb slágereket is. A legújabb fejlesztésű hifi-sztereo fülhallgató, zenészek, diszkósok és a minőségi hangzást kedvelő, igényes emberek számára készült.
Az alacsony frekvenciájú hangok szilárdak, tömörek, erősek és ütősek, a közép hangmagasság kiegyensúlyozott, a magas hangtartomány pontosan annyira élénk, hogy ne szúrjon. A teljes háromdimenziós hatás egyedülállóan letisztult és felejthetetlen hatást ér el, nem torzítja a hangokat, megőrzi a zene lelkét. Összecsukható dizájnnak köszönhetően egyszerűen zsebre teheted, bárhová magaddal viheted.
 
Puha, kényelmes fülpárna bőrbarát anyagból készült párna, ami kényelmesen illeszkedik a fül alakjához. Lélegző anyag, tökéletes komfort. Nem okoz bőr allergiát hosszú távon sem. A jól körbezárt fülpárna növeli az alacsony frekvenciájú hangok hatását és szűri a zajokat. Hosszú távon sem válik kényelmetlenné, nem gyűri meg a fület. Minden fejmérethez állítható fejpánt. Rugalmas és állítható fejpánt, memória skálával. Gondoskodik arról, hogy minden fejtípushoz a lehető legjobban illeszkedjen.
 

Zongoralakk borítás - A zongoralakk borítás megőrzi az erőteljes színt, hogy az soha ne fakuljon el és egyben karcálló is. Egyedi lapos gumikábel - Az egyedi lapos kábel, nagy rugalmasságú, nem törik meg, és nem gabalyodsz bele. A csatlakozó 24K aranybevonattal van ellátva, ami megbízható kapcsolatot létesít és szinte lehetetlen tönkretenni. 1.2 méter kábel 3,5" jack csatlakozóval 15-22000Hz-es frekvencia tartomány

 

Eredeti ár: 5 990 Ft

Akciós ár: 2470 Ft

 
 
tovább...
Megrendelem
-59 %
5990 Ft
2470 Ft
Mennyiség
77
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
Hifi - Sztereo fejhallgató / minőségi hangzás
Énekesek, DJ-k, együttesek nagy hangsúlyt fektetnek a hangzásra, hogy rajongóiknak minél tökéletesebb minőségben átjöjjön zenéjük igazi üzenete.

Ha egy gyengébb fülhallgatót használsz, megfosztod magad ettől az élménytől, eltűnik sok finom részlet, a dinamikus hangok hiánya, üressé, szárazzá teszi, a legnagyobb slágereket is.

A legújabb fejlesztésű hifi-sztereo fülhallgató, zenészek, diszkósok és a minőségi hangzást kedvelő, igényes emberek számára készült.
Az alacsony frekvenciájú hangok szilárdak, tömörek, erősek és ütősek, a közép hangmagasság kiegyensúlyozott, a magas hangtartomány pontosan annyira élénk, hogy ne szúrjon. A teljes háromdimenziós hatás egyedülállóan letisztult és felejthetetlen hatást ér el, nem torzítja a hangokat, megőrzi a zene lelkét.

Összecsukható dizájnnak köszönhetően egyszerűen zsebre teheted, bárhová magaddal viheted.
 
Puha, kényelmes fülpárna bőrbarát anyagból készült párna, ami kényelmesen illeszkedik a fül alakjához. Lélegző anyag, tökéletes komfort. Nem okoz bőr allergiát hosszú távon sem. A jól körbezárt fülpárna növeli az alacsony frekvenciájú hangok hatását és szűri a zajokat. Hosszú távon sem válik kényelmetlenné, nem gyűri meg a fület.
Minden fejmérethez állítható fejpánt. Rugalmas és állítható fejpánt, memória skálával. Gondoskodik arról, hogy minden fejtípushoz a lehető legjobban illeszkedjen.
 

Zongoralakk borítás - A zongoralakk borítás megőrzi az erőteljes színt, hogy az soha ne fakuljon el és egyben karcálló is.

Egyedi lapos gumikábel - Az egyedi lapos kábel, nagy rugalmasságú, nem törik meg, és nem gabalyodsz bele. A csatlakozó 24K aranybevonattal van ellátva, ami megbízható kapcsolatot létesít és szinte lehetetlen tönkretenni.

1.2 méter kábel 3,5" jack csatlakozóval 15-22000Hz-es frekvencia tartomány

 

Eredeti ár: 5 990 Ft

Akciós ár:
2470 Ft

 
 

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 970 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed

Ajánlott termékek