Keresés

Illatgyertya / poharas mécses

1290 Ft
1020 Ft
Olyasvalamit keresel, amivel még hangulatosabbá varázsolhatod a karácsonyt? Ha nincs ötleted alkalomhoz illő ajándékra, vagy még nem tudod, mivel vedd le lábukról az érkező vendégeket, akkor ezt kár lenne kihagynod!A különleges illatgyertyákkal olyan meghitt hangulatot teremthetsz, mely feledhetetlenné teszi az ünnepet, és mindezt anélkül hogy súlyos összegeket fizetnél különféle kiegészítőkért.
A legtöbb ember hajlamos a végső pillanatokra hagyni a fontos kiegészítők beszerzését, kapkodni és kétségbeesetten, átgondolatlanul elfogadni a szembe jövő ajánlatokat. Sajnos ez se nem célravezető, se nem költséghatékony - készülj fel időben!Mi már felkészültek vagyunk, és elhoztuk Neked is a megoldást: egy olyan gyertyát mutatunk be Neked, amely a karácsony három legfőbb szükségletét elégíti ki egyszerre. A tekinteteket vonzó, színes mécses a gyermekek kedvence, de a felnőttek arcára szintúgy mosolyt csal. A kanóc meggyújtása után a villódzó láng az otthon melegét erősíti, miközben feledhetetlen illattal tölti meg azt.
Nálunk nagy sikert aratott, most rajtad a sor: bizonyítsd be a család és a vendégek számára, hogy ha hangulatról és jókedvről van szó, akkor rád első kézből lehet számítani!
Tulajdonságok:
- Több mintával és illattal a készlet erejéig- Hosszantartó illat- 30 órás használat- Anyaga: üveg- Díszdobozban- Mérete: átmérő: 7 cm; magasság: 6,5 cm

Eredeti ár: 1 290 Ft

Akciós ár: 1020 Ft

tovább...
A termékből még 4 darab van raktáron!
Megrendelem
-21 %
1290 Ft
1020 Ft
Mennyiség
35
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
Illatgyertya / poharas mécses
Olyasvalamit keresel, amivel még hangulatosabbá varázsolhatod a karácsonyt? Ha nincs ötleted alkalomhoz illő ajándékra, vagy még nem tudod, mivel vedd le lábukról az érkező vendégeket, akkor ezt kár lenne kihagynod!

A különleges illatgyertyákkal olyan meghitt hangulatot teremthetsz, mely feledhetetlenné teszi az ünnepet, és mindezt anélkül hogy súlyos összegeket fizetnél különféle kiegészítőkért.
A legtöbb ember hajlamos a végső pillanatokra hagyni a fontos kiegészítők beszerzését, kapkodni és kétségbeesetten, átgondolatlanul elfogadni a szembe jövő ajánlatokat. Sajnos ez se nem célravezető, se nem költséghatékony - készülj fel időben!

Mi már felkészültek vagyunk, és elhoztuk Neked is a megoldást: egy olyan gyertyát mutatunk be Neked, amely a karácsony három legfőbb szükségletét elégíti ki egyszerre. A tekinteteket vonzó, színes mécses a gyermekek kedvence, de a felnőttek arcára szintúgy mosolyt csal. A kanóc meggyújtása után a villódzó láng az otthon melegét erősíti, miközben feledhetetlen illattal tölti meg azt.
Nálunk nagy sikert aratott, most rajtad a sor: bizonyítsd be a család és a vendégek számára, hogy ha hangulatról és jókedvről van szó, akkor rád első kézből lehet számítani!
Tulajdonságok:
- Több mintával és illattal a készlet erejéig
- Hosszantartó illat
- 30 órás használat
- Anyaga: üveg
- Díszdobozban
- Mérete: átmérő: 7 cm; magasság: 6,5 cm

Eredeti ár: 1 290 Ft

Akciós ár:
1020 Ft

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 970 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed

Ajánlott termékek