Keresés

Karaoke hangfal party fénnyel + 2 db vezetéknélküli mikrofon - 100W teljesítmény

99900 Ft
61700 Ft
Házibulira készültök a barátokkal, osztálytársakkal, de nincs ötletetek, mivel dobhatnátok fel a hangulatot? Egy ilyen meghívásra senki nem fog nemet mondani! Ha a hangoddal nem is, de ezzel a profi karaoke szettel minden barátodat és ismerősödet lenyűgözheted majd, és közösen énekelhetitek a legfrissebb slágereket, vagy a retro stílus nagyágyúinak dalait. Ezzel a kompakt hifi hangfalpárral olyan bulit csaphatsz, amire mindenki emlékszik majd, de még a szomszéd is megemlegeti. :)
Egyszerűen kezelhető, hordozható, és minden benne van, amire szükséged lehet, egy fergeteges bulihoz! 100 watt tiszta teljesítmény és két profi vezeték nélküli mikrofon gondoskodik a minőségi hangzásról! A karaoke szettet 220V-ról vagy akár beépített akkumulátoráról is üzemeltetheted, így akár egy buszos kirándulásra, kempingezésre is magaddal viheted, vagy kisebb szabadtéri rendezvényeken is használhatod. Gurulós kivitel, szállítása egyszerű, így tuti mindenhova eljut veled. :)
USB csatlakozásával mp3 lejátszódról, pendrive-odról, vagy akár számítógépedről is szólhatnak a zeneszámok. SD kártya befogadására is alkalmas, így a partyzenéknek hajnalban sem lesz vége, ha nem akarod! ;) 3,5 mm audio jack csatlakozással is rendelkezik, így bármilyen eszközre rákötheted!Elején található LED fényeivel igazi partyvilágítást hoz majd a helyiségbe, míg multifunkcionális távirányítójával egy mozdulattal vezérelheted, akár a szoba túlsó végéből is.

Tulajdonságok:

- 100W tiszta zenei teljesítmény - 2 db vezeték nélküli mikrofon - + 1 mikrofon bemenet - Saját belső akkumulátor - Beépített pendrive, SD, Micro SD kártyaolvasó - 5 db potméter - Külön kapcsolható partyfény funkció - Mérete: 45cm × 35 × 30 cm - Tartozékok: 1 db 100W kétutas aktív hangfal, 2 db vezeték nélküli mikrofon, 220V tápegység - Távirányító

Figyelem! Az akkumulátort minden esetben formázni kell!
Ez általában 3*-i töltés/merítést jelent.
Az akkumulátort soha ne hagyd teljesen lemerülni, a garancia a rendeltetésszerű használatra érvényes.

Eredeti ár: 99 900 Ft

Akciós ár: 61700 Ft

 
tovább...
Megrendelem
-38 %
99900 Ft
61700 Ft
Mennyiség
1943
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
Karaoke hangfal party fénnyel + 2 db vezetéknélküli mikrofon - 100W teljesítmény
Házibulira készültök a barátokkal, osztálytársakkal, de nincs ötletetek, mivel dobhatnátok fel a hangulatot?

Egy ilyen meghívásra senki nem fog nemet mondani! Ha a hangoddal nem is, de ezzel a profi karaoke szettel minden barátodat és ismerősödet lenyűgözheted majd, és közösen énekelhetitek a legfrissebb slágereket, vagy a retro stílus nagyágyúinak dalait.

Ezzel a kompakt hifi hangfalpárral olyan bulit csaphatsz, amire mindenki emlékszik majd, de még a szomszéd is megemlegeti. :)
Egyszerűen kezelhető, hordozható, és minden benne van, amire szükséged lehet, egy fergeteges bulihoz! 100 watt tiszta teljesítmény és két profi vezeték nélküli mikrofon gondoskodik a minőségi hangzásról! A karaoke szettet 220V-ról vagy akár beépített akkumulátoráról is üzemeltetheted, így akár egy buszos kirándulásra, kempingezésre is magaddal viheted, vagy kisebb szabadtéri rendezvényeken is használhatod.

Gurulós kivitel, szállítása egyszerű, így tuti mindenhova eljut veled. :)
USB csatlakozásával mp3 lejátszódról, pendrive-odról, vagy akár számítógépedről is szólhatnak a zeneszámok. SD kártya befogadására is alkalmas, így a partyzenéknek hajnalban sem lesz vége, ha nem akarod! ;) 3,5 mm audio jack csatlakozással is rendelkezik, így bármilyen eszközre rákötheted!
Elején található LED fényeivel igazi partyvilágítást hoz majd a helyiségbe, míg multifunkcionális távirányítójával egy mozdulattal vezérelheted, akár a szoba túlsó végéből is.

Tulajdonságok:

- 100W tiszta zenei teljesítmény
- 2 db vezeték nélküli mikrofon

- + 1 mikrofon bemenet
- Saját belső akkumulátor
- Beépített pendrive, SD, Micro SD kártyaolvasó
- 5 db potméter
- Külön kapcsolható partyfény funkció
- Mérete: 45cm × 35 × 30 cm
- Tartozékok: 1 db 100W kétutas aktív hangfal, 2 db vezeték nélküli mikrofon, 220V tápegység
- Távirányító


Figyelem! Az akkumulátort minden esetben formázni kell!
Ez általában 3*-i töltés/merítést jelent.
Az akkumulátort soha ne hagyd teljesen lemerülni, a garancia a rendeltetésszerű használatra érvényes.

Eredeti ár: 99 900 Ft

Akciós ár:
61700 Ft

 

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 970 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed

Ajánlott termékek