Online ügyfélszolgálat
Keresés

Magic Twist, hajfonó és díszítő készülék

5990 Ft
3990 Ft
Kuponnal:
798 Ft
Magic Twist, hajfonó és díszítő készülék
Felturbóznád a hajad? Olyan frizurát szeretnél, amilyet eddig még egy barátnőd sem hordott? Szeretnél a szalagavatódon, házibulin csillogni? Ezzel a vadiúj hajcsavaróval pillanatok alatt feldobhatod frizurád, csavard be a hajad, és tündökölj a tömegben!Két fejének köszönhetően nemcsak összefonhatod a hajadat, de színes cérnával is becsavarhatod, ráadásul gyöngyökkel is feldobhatod.
Különleges kézügyességet nem igényel a készülék kezelése, amellyel akár 100 különböző káprázatos friuzurát alkothatsz magadnak és barátnőidnek. Ideális alkalmi kontyok, fonatok díszítéséhez, így segítségével szalagavatós frizurádba is csempészhetsz egy csavart!Dobd fel vele az ottalvós bulit, vagy tedd még különlegesebbé a különleges alkalmakat, legyen az ballagás, szalagavató, koncert, fellépés, sportesemény...
Használata roppant egyszerű! Válaszd ki, hogy melyik funkciót szeretnéd használni, nyomd le a készülék oldalán lévő kis kart, majd ezután helyezd bele a szükséges fejet. Csak illeszd hajvégedet a csavaróba, nyomd fel a készülék oldalán lévő gombot, és már kezdődhet is a móka. Miután elkészült a frizurád, díszítsd ki a csomagban mellékelt csatokkal vagy gumikkal.Frissítsd fel hajtincseidet minden reggel! Nézd meg működés közben, kattints a videóra:

Tulajdonságok:

- Hajcsavaró és díszítő készülék - Használata egyszerű - Két fejjel - Két különböző színű cérna gombolyag - Ideális alkalmi frizurához - Tartós, érintésálló

Eredeti ár: 5 990 Ft

Akciós ár: 3990 Ft

tovább...
Megrendelem
-33 %
5990 Ft
3990 Ft
KUPONNAL:
5990 Ft
798 Ft
Mennyiség
125
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
Magic Twist, hajfonó és díszítő készülék
Felturbóznád a hajad? Olyan frizurát szeretnél, amilyet eddig még egy barátnőd sem hordott? Szeretnél a szalagavatódon, házibulin csillogni?

Ezzel a vadiúj hajcsavaróval pillanatok alatt feldobhatod frizurád, csavard be a hajad, és tündökölj a tömegben!

Két fejének köszönhetően nemcsak összefonhatod a hajadat, de színes cérnával is becsavarhatod, ráadásul gyöngyökkel is feldobhatod.
Különleges kézügyességet nem igényel a készülék kezelése, amellyel akár 100 különböző káprázatos friuzurát alkothatsz magadnak és barátnőidnek. Ideális alkalmi kontyok, fonatok díszítéséhez, így segítségével szalagavatós frizurádba is csempészhetsz egy csavart!
Dobd fel vele az ottalvós bulit, vagy tedd még különlegesebbé a különleges alkalmakat, legyen az ballagás, szalagavató, koncert, fellépés, sportesemény...
Használata roppant egyszerű! Válaszd ki, hogy melyik funkciót szeretnéd használni, nyomd le a készülék oldalán lévő kis kart, majd ezután helyezd bele a szükséges fejet. Csak illeszd hajvégedet a csavaróba, nyomd fel a készülék oldalán lévő gombot, és már kezdődhet is a móka. Miután elkészült a frizurád, díszítsd ki a csomagban mellékelt csatokkal vagy gumikkal.
Frissítsd fel hajtincseidet minden reggel!
Nézd meg működés közben, kattints a videóra:

Tulajdonságok:

- Hajcsavaró és díszítő készülék
- Használata egyszerű
- Két fejjel
- Két különböző színű cérna gombolyag
- Ideális alkalmi frizurához
- Tartós, érintésálló


Eredeti ár: 5 990 Ft

Akciós ár:
3990 Ft

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 790Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1290Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed