Online ügyfélszolgálat
Keresés

LCD rajztábla ceruzával + digit radír

12990 Ft
6290 Ft
Itt az ideje, hogy az írás, jegyzetelés, tanulás és alkotás ne csak hasznos, hanem valóban szórakoztató tevékenységgé váljon – akár üzleti irodai vagy napi feljegyzésekről, emlékeztetőkről, üzenetekről, kalligráfia gyakorlatokról, számításokról vagy rajzokról legyen szó.A One Touch Clear LCD író- és rajztábla forradalmian környezetkímélő megoldás: a táblához mellékelt műanyag tollal vagy bármilyen más műanyag vagy fém végű eszközzel kényelmesen írhatsz rá – sosem kell új tollat vagy ceruzát keresned!
 
Az egy gombnyomással történő törlés funkciónak köszönhetően nagy mennyiségű papírt spórolhatsz meg, hiszen ahelyett, hogy újabb lap után nyúlnál, ugyanazon a felületen folytathatod az írást, rajzolást.Egyszerűen hordozható, vékony és könnyű, letisztult, modern dizájnnal, mely könnyen elfér a táskában, aktatáskában vagy hátizsákban.
 
Megjelenése, kijelzője felhasználóbarát, nincs villogás, nem bántja és fárasztja a szemet hosszan tartó használat után sem.
Tulajdonságok:
- Méret: 14.5 x 22.5 cm- LCD, Műanyag- Könnyen tisztítható és karbantartható- Könnyen hordozható- Töröld a feleslegessé vált képet vagy szöveget egyetlen gombnyomással!
 

Eredeti ár: 12 990 Ft

Akciós ár: 6290 Ft

 
 
tovább...
Megrendelem
-52 %
12990 Ft
6290 Ft
Mennyiség
198
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
LCD rajztábla ceruzával + digit radír
Itt az ideje, hogy az írás, jegyzetelés, tanulás és alkotás ne csak hasznos, hanem valóban szórakoztató tevékenységgé váljon – akár üzleti irodai vagy napi feljegyzésekről, emlékeztetőkről, üzenetekről, kalligráfia gyakorlatokról, számításokról vagy rajzokról legyen szó.

A One Touch Clear LCD író- és rajztábla forradalmian környezetkímélő megoldás: a táblához mellékelt műanyag tollal vagy bármilyen más műanyag vagy fém végű eszközzel kényelmesen írhatsz rá – sosem kell új tollat vagy ceruzát keresned!

 
Az egy gombnyomással történő törlés funkciónak köszönhetően nagy mennyiségű papírt spórolhatsz meg, hiszen ahelyett, hogy újabb lap után nyúlnál, ugyanazon a felületen folytathatod az írást, rajzolást.

Egyszerűen hordozható, vékony és könnyű, letisztult, modern dizájnnal, mely könnyen elfér a táskában, aktatáskában vagy hátizsákban.
 
Megjelenése, kijelzője felhasználóbarát, nincs villogás, nem bántja és fárasztja a szemet hosszan tartó használat után sem.
Tulajdonságok:
- Méret: 14.5 x 22.5 cm
- LCD, Műanyag
- Könnyen tisztítható és karbantartható
- Könnyen hordozható
- Töröld a feleslegessé vált képet vagy szöveget egyetlen gombnyomással!
 

Eredeti ár: 12 990 Ft

Akciós ár:
6290 Ft

 
 

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 995 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1380Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed