Keresés

Silver Royal 10 részes gránit bevonatú edénykészlet

69900 Ft
51490 Ft
Ugye nem fogyasztanál el önszántadból olyan táplálékot, amiről tudod hogy kárt okozol vele a szervezetednek? Ha teflonos edényt használsz, sajnos pontosan ezt teszed. A teflon tapadásmenetes bevonatát alkotó molekulái a magas hő hatására széttöredeznek, és belekerülnek az ételekbe, a teflonmolekulák rendszeres fogyasztása magas kockázatot jelent és bizonyítottan különböző megbetegedések kialakulásához vezet, ezért az EWG (egészségvédelmi világszervezet) azt ajánlja, ne használjunk teflonborítású edényeket!
Gránit bevonatú edényeinket magas fokú ellenálló képesség jellemzi, egyszerűen tisztíthatók és 100%-ig tapadásmentesek. A gránit az egyik legkeményebb, de természetes anyag, ezért tesztekkel bizonyítottan a legmagasabb hőfokon történő használatkor, magas igénybevétel esetén sem szabadul fel belőle semmilyen káros anyag.
 
A gránit természetes tulajdonságaiból adódóan, és a hőtárolós talpazatnak köszönhetően, ízletesebben és egészségesebben, rövidebb idő alatt süthetsz-főzhetsz, a felmelegített gránit lezárja az ételek külső rétegét, ezért az ebben készült húsoknak, zöldségeknek jóval magasabb a nedvesség és ásványi anyag tartalma, és a vitaminok sem fognak főzés közben távozni. A 10 részes edénykészletet 4 db fazék, 4 db üveg fedő és 2 db serpenyő alkotja. A fazekak átmérője és magassága: 16 x 8 cm | 20 x 9,5 cm | 24 x 11,5 cm | 28 x 12,5 cm. Valamint, a serpenyők átmérője és magassága: 24 x 5,3 cm | 28 x 7,5 cm.
 

Tulajdonságok:

- Silver Royal 10 részes edénykészlet - 4 db fazék - 4 db üveg fedő - 2 db serpenyő - Edények bevonata/borítása kemény, karcálló és tapadásmentes gránit - Az edények teste minőségi alumínium - Hamar felmelegszik, sokáig tartja a hőt - Ergonomikus bakelit fogók - Könnyen tisztítható (mosogatógépben is) - Gáz, elektromos, indukciós és kerámia tűzhelyeken egyaránt használható - Üveg fedők gőzelvezető szeleppel

 

Eredeti Ár: 59 900 Ft

Akciós ár: 51490 Ft

 
 
tovább...
Megrendelem
-26 %
69900 Ft
51490 Ft
Mennyiség
1621
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
Silver Royal 10 részes gránit bevonatú edénykészlet
Ugye nem fogyasztanál el önszántadból olyan táplálékot, amiről tudod hogy kárt okozol vele a szervezetednek? Ha teflonos edényt használsz, sajnos pontosan ezt teszed.

A teflon tapadásmenetes bevonatát alkotó molekulái a magas hő hatására széttöredeznek, és belekerülnek az ételekbe, a teflonmolekulák rendszeres fogyasztása magas kockázatot jelent és bizonyítottan különböző megbetegedések kialakulásához vezet, ezért az EWG (egészségvédelmi világszervezet) azt ajánlja, ne használjunk teflonborítású edényeket!
Gránit bevonatú edényeinket magas fokú ellenálló képesség jellemzi, egyszerűen tisztíthatók és 100%-ig tapadásmentesek. A gránit az egyik legkeményebb, de természetes anyag, ezért tesztekkel bizonyítottan a legmagasabb hőfokon történő használatkor, magas igénybevétel esetén sem szabadul fel belőle semmilyen káros anyag.
 
A gránit természetes tulajdonságaiból adódóan, és a hőtárolós talpazatnak köszönhetően, ízletesebben és egészségesebben, rövidebb idő alatt süthetsz-főzhetsz, a felmelegített gránit lezárja az ételek külső rétegét, ezért az ebben készült húsoknak, zöldségeknek jóval magasabb a nedvesség és ásványi anyag tartalma, és a vitaminok sem fognak főzés közben távozni.

A 10 részes edénykészletet 4 db fazék, 4 db üveg fedő és 2 db serpenyő alkotja. A fazekak átmérője és magassága: 16 x 8 cm | 20 x 9,5 cm | 24 x 11,5 cm | 28 x 12,5 cm. Valamint, a serpenyők átmérője és magassága: 24 x 5,3 cm | 28 x 7,5 cm.
 

Tulajdonságok:


- Silver Royal 10 részes edénykészlet
- 4 db fazék
- 4 db üveg fedő
- 2 db serpenyő
- Edények bevonata/borítása kemény, karcálló és tapadásmentes gránit
- Az edények teste minőségi alumínium
- Hamar felmelegszik, sokáig tartja a hőt
- Ergonomikus bakelit fogók
- Könnyen tisztítható (mosogatógépben is)
- Gáz, elektromos, indukciós és kerámia tűzhelyeken egyaránt használható
- Üveg fedők gőzelvezető szeleppel

 

Eredeti Ár: 59 900 Ft

Akciós ár:
51490 Ft

 
 

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 970 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed

Ajánlott termékek