Online ügyfélszolgálat
Keresés

St. Lion Ares távirányítós harci robot

21990 Ft
14990 Ft
Valami menő ajándékot keresel, de mindenhol csak bóvliba botlasz, csupa olyan távirányítású játék, amely alig rendelkezik néhány alapvető funkcióval? Az ilyesmi persze hamar megunják otthon a gyerekek is.A St. Lion Ares távirányítású harci robot azonban felveszi a harcot nemcsak a világot fenyegető ellenséggel, hanem az unalommal is!
Kapcsold be, vedd kezedbe a távirányítót, és kezdődhet is a játék! 360 fokban fordul, lép, gurul, világít, zenél, és az élethű harci zenei aláfestés mellett még akciófilmbe illő mozdulatokkal is elkápráztat.
Felszereléséhez tartozik egy pajzs, illetve nyolc gumitöltény, amelyek segítik a küzdelemben. Két harc között pedig még arra is marad ideje és energiája, hogy táncra perdüljön.6 éves kortól ajánlott!

Tulajdonságok:

- St. Lion Ares harci robot - Távirányító- 8 db kilövőtöltény- 1 db pajzs- Üzembe helyezéséhez 6 db 1.5V AA elem szükséges. (robot: 4 db; távirányító: 2 db) - Funkciók: Mozgás (előre-hátra-jobbra-balra, 360 fokos fordulat), Világítás (szemek, fegyver, mellkas), tánc, harci mód (mellkasából 6 töltényt tud kilőni egymás után) - Energiatakarékos mód: Ha egy percig semmilyen tevékenységet nem végeztetnek, a robot kikapcsolja magát- Fehér-fekete színben- 6 éves kortól ajánlott!

Eredeti ár: 21 990 Ft

Akciós ár: 14990 Ft

tovább...
A termék elfogyott!
Megrendelem
-32 %
21990 Ft
14990 Ft
A termék elfogyott!
471
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
St. Lion Ares távirányítós harci robot
Valami menő ajándékot keresel, de mindenhol csak bóvliba botlasz, csupa olyan távirányítású játék, amely alig rendelkezik néhány alapvető funkcióval? Az ilyesmi persze hamar megunják otthon a gyerekek is.

A St. Lion Ares távirányítású harci robot azonban felveszi a harcot nemcsak a világot fenyegető ellenséggel, hanem az unalommal is!

Kapcsold be, vedd kezedbe a távirányítót, és kezdődhet is a játék! 360 fokban fordul, lép, gurul, világít, zenél, és az élethű harci zenei aláfestés mellett még akciófilmbe illő mozdulatokkal is elkápráztat.
Felszereléséhez tartozik egy pajzs, illetve nyolc gumitöltény, amelyek segítik a küzdelemben. Két harc között pedig még arra is marad ideje és energiája, hogy táncra perdüljön.
6 éves kortól ajánlott!

Tulajdonságok:

- St. Lion Ares harci robot
- Távirányító
- 8 db kilövőtöltény
- 1 db pajzs
- Üzembe helyezéséhez 6 db 1.5V AA elem szükséges. (robot: 4 db; távirányító: 2 db)
- Funkciók: Mozgás (előre-hátra-jobbra-balra, 360 fokos fordulat), Világítás (szemek, fegyver, mellkas), tánc, harci mód (mellkasából 6 töltényt tud kilőni egymás után)
- Energiatakarékos mód: Ha egy percig semmilyen tevékenységet nem végeztetnek, a robot kikapcsolja magát
- Fehér-fekete színben
- 6 éves kortól ajánlott!

Eredeti ár: 21 990 Ft

Akciós ár:
14990 Ft

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 995 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1380Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed