Online ügyfélszolgálat
Keresés

Szuperokos gyurma-párna csomag - 12 színben

1990 Ft
1490 Ft
Az okostelefonok, tabletek térhódításával a valódi játékok háttérbe szorultak. A kézügyességet, logikát fejlesztő foglalkozások, érdeklődés hiányában szinte teljesen eltűntek a gyermekek mindennapjaiból.Te is tudod, hogy a készülék nyomkodása nem készíti fel gyermekedet a valódi életre, de sokszor nem egyszerű olyan programot találnod, amivel hosszabb időre felkelthetnéd egy kisember figyelmét......eddig!
 
Megérkezett az idei év slágere, a szuperokos gyurma! Jól formázható, mint a gyurma, rugalmas és nem hagy nyomot, mint egy okos gyurma, ha hagyod megszáradni, pillekönnyű, rugalmas játékká változik, és örökre megmarad, amit készítettél belőle!Minden gyerkőc szeret alkotni, ajándékot vagy saját játékot készíteni, és ha valami valóban maradandót alkothatnak, az még izgalmasabbá teszi számukra a játékot.
 
Ha finoman gyúrod, nyúlik és lágy, de ha eldobod, pattog. Ha ráütsz, széttörik, ha rányomsz, megszilárdul. A gyurmák színei összekeverhetőek, így új színeket is létre tudsz hozni. Könnyű vele dolgozni, erőkifejtés nélkül formázható.
Tulajdonságok:
- száradás után szivacsszerű, rugalmas anyaggá változik- 12 zacskó gyurma a csomagban- Jól formázható, nem hagy nyomot- Leejtés esetén sem törik össze- Különleges állag- Fejleszti a kreativitást, kézügyességet- 12 szín a készletben: fehér, halványrózsaszín, rózsaszín, ciklámen, lila, kék, zöld, citromsárga, narancssárga, piros, barna, fekete- Szennyeződés- és allergénmentes- 4 éves kor felett ajánlott, a lenyelés és fulladás veszélye miatt 6 évnél kisebb gyermekeknél csak szülői felügyelettel ajánlott a használata
 

Eredeti ár: 1 990 Ft

Akciós ár: 1490 Ft

 
 
tovább...
A termék elfogyott!
Megrendelem
-25 %
1990 Ft
1490 Ft
A termék elfogyott!
52
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
Szuperokos gyurma-párna csomag - 12 színben
Az okostelefonok, tabletek térhódításával a valódi játékok háttérbe szorultak.
A kézügyességet, logikát fejlesztő foglalkozások, érdeklődés hiányában szinte teljesen eltűntek a gyermekek mindennapjaiból.


Te is tudod, hogy a készülék nyomkodása nem készíti fel gyermekedet a valódi életre, de sokszor nem egyszerű olyan programot találnod, amivel hosszabb időre felkelthetnéd egy kisember figyelmét...

...eddig!
 
Megérkezett az idei év slágere, a szuperokos gyurma! Jól formázható, mint a gyurma, rugalmas
és nem hagy nyomot, mint egy okos gyurma, ha hagyod megszáradni, pillekönnyű, rugalmas játékká változik, és örökre megmarad, amit készítettél belőle!

Minden gyerkőc szeret alkotni, ajándékot vagy saját játékot készíteni, és ha valami valóban maradandót alkothatnak, az még izgalmasabbá teszi számukra a játékot.
 
Ha finoman gyúrod, nyúlik és lágy, de ha eldobod, pattog. Ha ráütsz, széttörik, ha rányomsz, megszilárdul. A gyurmák színei összekeverhetőek, így új színeket is létre tudsz hozni.
Könnyű vele dolgozni, erőkifejtés nélkül formázható.
Tulajdonságok:
- száradás után szivacsszerű, rugalmas anyaggá változik
- 12 zacskó gyurma a csomagban
- Jól formázható, nem hagy nyomot
- Leejtés esetén sem törik össze
- Különleges állag
- Fejleszti a kreativitást, kézügyességet
- 12 szín a készletben: fehér, halványrózsaszín, rózsaszín, ciklámen, lila, kék, zöld, citromsárga, narancssárga, piros, barna, fekete
- Szennyeződés- és allergénmentes
- 4 éves kor felett ajánlott, a lenyelés és fulladás veszélye miatt 6 évnél kisebb gyermekeknél csak szülői felügyelettel ajánlott a használata
 

Eredeti ár: 1 990 Ft

Akciós ár:
1490 Ft

 
 

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 995 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1380Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed