Online ügyfélszolgálat
Keresés

Távirányítós légpárnás Jet Ski dodzsem / páros kivitel - Ütközzetek meg!

25990 Ft
15990 Ft
Távirányítós légpárnás Jet Ski dodgem / páros kivitel - Ütközzetek meg!
A távirányítós autó az egyik legjobb opció karácsonyi ajándékként, azonban kétélű fegyver is lehet. A legmenőbb kocsi sem szórakoztató, ha a barátoknak nincs sajátja, amellyel együtt hasíthatják a lakás szőnyegét vagy a kinti járdaszegélyt!A Jet Ski dodgem rögtön három az egyben megoldást nyújt! Egyrészt már önmagában is páros játék, rögtön bevonhatjátok a barátokat is a partiba, másrészt a távirányítású autók minden jellemzőjével bír (sőt, mozgékonyabb is azoknál!), harmadrészt pedig a kocsinál sokkal menőbb Jet Ski kivitelezése még egyedibbé teszi!
Kompetitív játékokra is alkalmas, próbáljátok meg egymás pilótáit kibillenteni az egyensúlyából, ezzel megnyerve saját házi mérkőzéseteket. Kapcsoljátok be, ültessétek fel bábuitokat, aztán indulhat a verseny! Vajon ki találja el előbb az ellenfél oldalán lévő kilövőgombokat?
A dodzsemekbe való tölthető akkumulátorokat töltövel, illetve a két távirányítóba való elemeket a csomagban megtalálod, kicsomagolás után már játszhattok is. 8 éves kortól ajánlott! Nézd meg működés közben, kattints a videóra!

Tulajdonságok:

- 2 darab távirányítós jet ski dodgem- 2 db távirányító- 2 db rögzíthető/eltávolítható pilóta- 4x1.5V AA elem a távirányítókba - 2x3.6V tölthető 700mAh AAA akkumulátor- Műanyag- Távirányítás hatótávolsága: 30 m- Töltési idő: kb. 4 óra- Játékidő: kb. 20 perc- Gyorsaság: 20km/h- Frekvencia: 27Mhz, 40Mhz – távirányító- Méret: 16x11x10.5 cm- 8 éves kortól ajánlott!

Eredeti ár: 25 990 Ft

Akciós ár: 15990 Ft

tovább...
A termék elfogyott!
Megrendelem
-38 %
25990 Ft
15990 Ft
A termék elfogyott!
503
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
Távirányítós légpárnás Jet Ski dodgem /
páros kivitel - Ütközzetek meg!
A távirányítós autó az egyik legjobb opció karácsonyi ajándékként, azonban kétélű fegyver is lehet. A legmenőbb kocsi sem szórakoztató, ha a barátoknak nincs sajátja, amellyel együtt hasíthatják a lakás szőnyegét vagy a kinti járdaszegélyt!

A Jet Ski dodgem rögtön három az egyben megoldást nyújt! Egyrészt már önmagában is páros játék, rögtön bevonhatjátok a barátokat is a partiba, másrészt a távirányítású autók minden jellemzőjével bír (sőt, mozgékonyabb is azoknál!), harmadrészt pedig a kocsinál sokkal menőbb Jet Ski kivitelezése még egyedibbé teszi!

Kompetitív játékokra is alkalmas, próbáljátok meg egymás pilótáit kibillenteni az egyensúlyából, ezzel megnyerve saját házi mérkőzéseteket. Kapcsoljátok be, ültessétek fel bábuitokat, aztán indulhat a verseny! Vajon ki találja el előbb az ellenfél oldalán lévő kilövőgombokat?
A dodzsemekbe való tölthető akkumulátorokat töltövel, illetve a két távirányítóba való elemeket a csomagban megtalálod, kicsomagolás után már játszhattok is. 8 éves kortól ajánlott!

Nézd meg működés közben, kattints a videóra!

Tulajdonságok:

- 2 darab távirányítós jet ski dodgem
- 2 db távirányító
- 2 db rögzíthető/eltávolítható pilóta
- 4x1.5V AA elem a távirányítókba
- 2x3.6V tölthető 700mAh AAA akkumulátor
- Műanyag
- Távirányítás hatótávolsága: 30 m
- Töltési idő: kb. 4 óra
- Játékidő: kb. 20 perc
- Gyorsaság: 20km/h
- Frekvencia: 27Mhz, 40Mhz – távirányító
- Méret: 16x11x10.5 cm
- 8 éves kortól ajánlott!

Eredeti ár: 25 990 Ft

Akciós ár:
15990 Ft

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 995 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1380Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed