Keresés

Tyúk elektromos tojásfőző / pároló

7120 Ft
3630 Ft
A keménytojás finom és változatos fehérjeforrás. Fogyaszthatod magában, de akár hidegtálak, feltétek, saláták, rakott ételek, szendvicskrémek részeként is. Ha szereted, de nincs kedved feleslegesen vesződni a főzésével, megtaláltuk Neked a megoldást!Ha nem is tojik arany tojást, ez a tyúk aranyat ér - takarékoskodik nemcsak az időddel, de a vízzel és az energiával is. A tojások számától és a víz mennyiségétől függően 7-20 perc alatt friss finomsággal kedveskedik neked.
Rozsdamentes acél tálcáján akár hét tojás is elfér, így ideális nagyobb mennyiségek készítéséhez is - mindössze 1,5 deci víz felhasználásával! Használata könnyű és biztonságos: csak bedugod a konnektorba, belerakod a tojásokat és amint felöntötted vízzel, egy gombnyomással mindent rábízhatsz. A gép automatikusan kikapcsol a főzés végén, burájának fogója nem forrósodik át és technológiájának hála a felcsapó gőztől sem kell tartanod - a tálcáról a főzés végére minden víz elpárolog. Műanyag tartója segítségével egyszerre kiemelheted a tojásokat, garantáltan nem fognak megégetni.
A tojások héját érdemes lemosni főzés előtt, mert a lepergő szennyeződések ráéghetnek főzőlapra. A megfelelő működéshez rendszeresen vízkőtleníteni kell.

Tulajdonságok:

- automata tojásfőző- ki/be kapcsolós, hálózati árammal működő- víz- és energiatakarékos- akár 7 tojást főz egyszerre- vízmennyiségtől függően 7-20 perces főzőidő- könnyű és biztonságos használat

 

Eredeti ár: 7 120 Ft

Akciós ár: 3630 Ft

 
 
tovább...
Megrendelem
-49 %
7120 Ft
3630 Ft
Mennyiség
114
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
Tyúk elektromos tojásfőző / pároló
A keménytojás finom és változatos fehérjeforrás. Fogyaszthatod magában, de akár hidegtálak, feltétek, saláták, rakott ételek, szendvicskrémek részeként is. Ha szereted, de nincs kedved feleslegesen vesződni a főzésével, megtaláltuk Neked a megoldást!

Ha nem is tojik arany tojást, ez a tyúk aranyat ér - takarékoskodik nemcsak az időddel, de a vízzel és az energiával is. A tojások számától és a víz mennyiségétől függően 7-20 perc alatt friss finomsággal kedveskedik neked.

Rozsdamentes acél tálcáján akár hét tojás is elfér, így ideális nagyobb mennyiségek készítéséhez is - mindössze 1,5 deci víz felhasználásával!

Használata könnyű és biztonságos: csak bedugod a konnektorba, belerakod a tojásokat és amint felöntötted vízzel, egy gombnyomással mindent rábízhatsz. A gép automatikusan kikapcsol a főzés végén, burájának fogója nem forrósodik át és technológiájának hála a felcsapó gőztől sem kell tartanod - a tálcáról a főzés végére minden víz elpárolog. Műanyag tartója segítségével egyszerre kiemelheted a tojásokat, garantáltan nem fognak megégetni.
A tojások héját érdemes lemosni főzés előtt, mert a lepergő szennyeződések ráéghetnek főzőlapra. A megfelelő működéshez rendszeresen vízkőtleníteni kell.

Tulajdonságok:

- automata tojásfőző
- ki/be kapcsolós, hálózati árammal működő
- víz- és energiatakarékos
- akár 7 tojást főz egyszerre
- vízmennyiségtől függően 7-20 perces főzőidő
- könnyű és biztonságos használat

 

Eredeti ár: 7 120 Ft

Akciós ár:
3630 Ft

 
 

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 995 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1380Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed