Keresés

Visszapillantó tükörbe épített autós útvonalrögzítő + tolatókamera / Full HD

38990 Ft
18530 Ft
Visszapillantó tükörbe integrált kamera? Ma már ez is lehetséges? - IGEN, ez a 21. század! Kinézetre olyan, mint egy középső visszapillantó tükör, azzal a "kis" különbséggel, hogy ebben az eszközben egy modern, FULL HD kamera található beépített kijelzővel és visszajátszó rendszerrel, mellyel könnyedén rögzítheted a megtett kilométereket és emellett a tükör valódi funkcióját is használhatod!Ráadásul egy bármilyen autóba beépíthető tolatókamerát is kapsz hozzá, amellyel teljesen biztonságosan tolathatsz.
Az útvonalrögzítő készlet szinte észrevehetetlenül szolgálja majd a biztonságod, és bármely közúti incidensnél perdöntő bizonyíték lehet. 32GB-ig támogatja a class 10-es memóriakártyát, amelyre a visszapillantóba szerelt széles látószögű kamera és a tolatókamera képe két külön fájlba rögzül folyamatosan.
A rugalmas rögzítők segítségével pillanatok alatt fel- és leszerelheted! Full HD minőségű videókat és nagy felbontású fényképeket készíthetsz vele. A rögzített adatokat bármikor visszanézheted, visszahallgathatod a 4,3"-os TFT kijelzőn és a beépített hangszórón, SD kártya adapterrel a laptopodon, vagy PC-den is megnézheted.A tolatókamera a készülékről kapja a tápellátást, különlegessége, hogy ha rákötöd a tolatólámpára, rükvercben kiteszi a visszapillantó kijelzőjére a távolságot jelző sablont. Párás szélvédő és telepakolt kalaptartó mellett is nyugodtan, biztonságosan tolathatsz!

Tulajdonságok:

- Ultravékony, visszapillantóba épített FULL HD kamera + tolatókamera - Széles látószög (170°) - 4,3" TFT kijelző a tükörbe építve - 32GB-ig támogatja a class 10-es memóriakártyákat - 0 luxos optika - Mozgásérzékelő + G-sensor - Az első és hátsó kamera képét két külön fájlba rögzíti - Szivargyújtó töltő - Felfogatáshoz szükséges: 2 db pánt - Visszapillantó mérete: 30x8 cm

Eredeti ár: 38 990 Ft

Akciós ár: 18530 Ft

tovább...
Megrendelem
-52 %
38990 Ft
18530 Ft
Mennyiség
583
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
Visszapillantó tükörbe épített autós útvonalrögzítő + tolatókamera / Full HD
Visszapillantó tükörbe integrált kamera? Ma már ez is lehetséges? - IGEN, ez a 21. század!

Kinézetre olyan, mint egy középső visszapillantó tükör, azzal a "kis" különbséggel, hogy ebben az eszközben egy modern, FULL HD kamera található beépített kijelzővel és visszajátszó rendszerrel, mellyel könnyedén rögzítheted a megtett kilométereket és emellett a tükör valódi funkcióját is használhatod!

Ráadásul egy bármilyen autóba beépíthető tolatókamerát is kapsz hozzá, amellyel teljesen biztonságosan tolathatsz.
Az útvonalrögzítő készlet szinte észrevehetetlenül szolgálja majd a biztonságod, és bármely közúti incidensnél perdöntő bizonyíték lehet. 32GB-ig támogatja a class 10-es memóriakártyát, amelyre a visszapillantóba szerelt széles látószögű kamera és a tolatókamera képe két külön fájlba rögzül folyamatosan.
A rugalmas rögzítők segítségével pillanatok alatt fel- és leszerelheted! Full HD minőségű videókat és nagy felbontású fényképeket készíthetsz vele. A rögzített adatokat bármikor visszanézheted, visszahallgathatod a 4,3"-os TFT kijelzőn és a beépített hangszórón, SD kártya adapterrel a laptopodon, vagy PC-den is megnézheted.

A tolatókamera a készülékről kapja a tápellátást, különlegessége, hogy ha rákötöd a tolatólámpára, rükvercben kiteszi a visszapillantó kijelzőjére a távolságot jelző sablont. Párás szélvédő és telepakolt kalaptartó mellett is nyugodtan, biztonságosan tolathatsz!

Tulajdonságok:

- Ultravékony, visszapillantóba épített FULL HD kamera + tolatókamera
- Széles látószög (170°)
- 4,3" TFT kijelző a tükörbe építve
- 32GB-ig támogatja a class 10-es memóriakártyákat
- 0 luxos optika
- Mozgásérzékelő + G-sensor
- Az első és hátsó kamera képét két külön fájlba rögzíti
- Szivargyújtó töltő
- Felfogatáshoz szükséges: 2 db pánt
- Visszapillantó mérete: 30x8 cm


Eredeti ár: 38 990 Ft

Akciós ár:
18530 Ft

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 970 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed

Ajánlott termékek