Online ügyfélszolgálat
Keresés

Wifis Selfie Drón - Leason - HD videó és fényképező funkcióval - közvetlenül mobilról!

64900 Ft
15930 Ft
Wifis Selfie Drón - Leason - HD videó és fényképező funkcióval - közvetlenül mobilról!
Ettől a Quadkoptertől tuti lemész hídba! :DNagy rajongója vagy a távirányítós helikoptereknek? Szeretnél a magasból lenézni a világra? Akkor mi tudjuk, mire van szükséged! Ezzel a WIFI-s quadkopterrel nem csak, hogy kiválóan lehet repülni, manőverezni, hanem még felvételeket is készíthetsz vele a levegőben és mindezt közvetlenül akár a mobilodról is megteheted! Előnyt jelent, ha már repültél távirányítós helikopterrel, de a kezdők is hamar elsajátíthatják a használatát.
 
 
A 6 tengelyes giroszkóppal, a gép sokkal érzékenyebb lesz a mozdulataidra, mint a normál távirányítós helikopterek, sokkal stabilabb és rugalmasabb repülést tesz majd lehetővé. Továbbá, a quadkopter, képes a tengelye körül 360°-os szögben forogni, akár folyamatos bukfencezés is elérhető. Ennek a kiváló manőverezhetőségnek köszönhetően, a készülék kül- és beltéren egyaránt használható.IOS és Android rendszerrel is használhatod! Az App store-ból/ Play áruházból töltsd le az alkalmazást, telepítsd, kapcsolódj rá a drónra wifin keresztül és már élvezheted is a szabadság ízét! Az élő képet már látni is fogod a telefonodon, amit a távirányító tetején található konzolra rögzíthetsz.
A távirányító 2,4 GHz-es rádióval van felszerelve, ami kiváló adatvitelt és sávszélességet biztosít. A szórt spektrumú adásmód használatával nagyobb hatótávolság (akár 100m-nél is több), jobb interferenciatűrés és alacsonyabb fogyasztás érhető el. A reakcióideje százszor gyorsabb, mint a hagyományos rádióké.A csomagban: 1 quadkopter - 2.4 Ghz, 1 távirányító, 1 USB kábel, 4 tartalék propeller, 4 propellervédő, 4 láb, 1 mobiltartó csipesz, 1 csavarhúzó.
 

Tulajdonságok:

- WIFI-s drón / quadkopter + távirányító - HD videó felvétel és fotó funkció - 6 tengelyes giroszkóp - 2x2 piros és kék LED világítás - 2,4 GHz-es távirányító- Távirányító hatótávolsága: 100 m - A távirányító 4db AA ceruza elemmel működik - 3,7 V Li-Po akku található a drónban - Légnyomás pozícionálás - 360°-os tengely körüli átfordulás- Repülési idő: 7-8 perc - Töltési idő: 90 perc - Méret: 26,5 x 26,5 cm- Anyaga: ABS műanyag

 
A rendeltetés-ellenes használatból, a gép leeséséből eredő törések és károk nem tartoznak bele a garanciakörbe!

Eredeti ár: 64 900 Ft

Akciós ár: 35 900 Ft

 
 
tovább...
A termék elfogyott!
Megrendelem
-75 %
64900 Ft
15930 Ft
A termék elfogyott!
501
Mi ez?
  • 1 Év Garancia
  • Ma átvehető
Wifis Selfie Drón - Leason - HD videó és fényképező funkcióval - közvetlenül mobilról!
Ettől a Quadkoptertől tuti lemész hídba! :D

Nagy rajongója vagy a távirányítós helikoptereknek? Szeretnél a magasból lenézni a világra?

Akkor mi tudjuk, mire van szükséged! Ezzel a WIFI-s quadkopterrel nem csak, hogy kiválóan lehet repülni, manőverezni, hanem még felvételeket is készíthetsz vele a levegőben és mindezt közvetlenül akár a mobilodról is megteheted!

Előnyt jelent, ha már repültél távirányítós helikopterrel, de a kezdők is hamar elsajátíthatják a használatát.
 
 
A 6 tengelyes giroszkóppal, a gép sokkal érzékenyebb lesz a mozdulataidra, mint a normál távirányítós helikopterek, sokkal stabilabb és rugalmasabb repülést tesz majd lehetővé

Továbbá, a quadkopter, képes a tengelye körül 360°-os szögben forogni, akár folyamatos bukfencezés is elérhető. Ennek a kiváló manőverezhetőségnek köszönhetően, a készülék kül- és beltéren egyaránt használható.

IOS és Android rendszerrel is
használhatod! Az App store-ból/ Play áruházból töltsd le az alkalmazást, telepítsd, kapcsolódj rá a drónra wifin keresztül és már élvezheted is a szabadság ízét! Az élő képet már látni is fogod a telefonodon, amit a távirányító tetején található konzolra rögzíthetsz.

A távirányító 2,4 GHz-es rádióval van felszerelve, ami kiváló adatvitelt és sávszélességet biztosít. A szórt spektrumú adásmód használatával nagyobb hatótávolság (akár 100m-nél is több), jobb interferenciatűrés és alacsonyabb fogyasztás érhető el. A reakcióideje százszor gyorsabb, mint a hagyományos rádióké.

A csomagban: 1 quadkopter - 2.4 Ghz, 1 távirányító, 1 USB kábel, 4 tartalék propeller, 4 propellervédő, 4 láb, 1 mobiltartó csipesz, 1 csavarhúzó.

 

Tulajdonságok:


- WIFI-s drón / quadkopter + távirányító
- HD videó
felvétel és fotó funkció
- 6 tengelyes giroszkóp
- 2x2 piros és kék LED világítás
- 2,4 GHz-es távirányító
- Távirányító hatótávolsága: 100 m
- A távirányító 4db AA ceruza elemmel működik
- 3,7 V Li-Po akku található a drónban
- Légnyomás pozícionálás
- 360°-os tengely körüli átfordulás
- Repülési idő: 7-8 perc 
- Töltési idő: 90 perc
- Méret: 26,5 x 26,5 cm
- Anyaga: ABS műanyag

 
A rendeltetés-ellenes használatból, a gép leeséséből eredő törések és károk nem tartoznak bele a garanciakörbe!

Eredeti ár: 64 900 Ft

Akciós ár:
35 900 Ft

 
 

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 790Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1290Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Rendelés azonosítód:
Véleményed